Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηχηρές παραιτήσεις από τον Φάρο Ποντίων Πατρών

Ηχηρές παραιτήσεις από τον Φάρο Ποντίων Πατρών

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρουν στην επιστολή τους

Την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο του Φάρου Ποντίων Πατρών υπέβαλαν τέσσερα μέλη του. Σε επιστολής τους οι πρόεδρος Ελένη Σαουλίδου, ο αντιπρόεδρος Ιορδάνης Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας Κίμωνας Κοβαλίδης και ο ταμίας Ιωάννης Καρνέζης, αναφέρουν τα εξής: 

 

"Η απόφαση της Γεν. Συνέλευσης (ΓΣ) με βάση την οποία ανασυγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) ήταν σαφέστατη. Με πρωτοφανή μαζικότητα και συντριπτική απόλυτη πλειοψηφία αποφάσισε της δεσμεύσεις για το νέο ανασυγκροτημένο Δ.Σ., ώστε να αποκατασταθεί η διοικητική νομιμότητα στο σύλλογο.

Οι καθοριστικές αποφάσεις της ήταν:

1. Από τη στιγμή που συνεκλήθει παράτυπα (καθώς δεν υπήρχε Δ.Σ. μετρά την παραίτηση των 5 μελών για να την συγκαλέσει ), θα πρέπει η ΓΣ που είναι το ανώτατο όργανο του συλλόγου να αυτονομιμοποιηθεί με τις αποφάσεις της έτσι ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα να αμφισβητηθεί η νομιμότητα στον Σύλλογο από τον οποιονδήποτε.

2. Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. με τα επιλαχόντα μέλη.

3. Λογιστικός και διαχειριστικός έλεγχος από το ανασυγκροτημένο ΔΣ και παράλληλα σύγκληση και πόρισμα της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4. Εκλογοαπολογιστική ΓΣ με βάση το πόρισμα της Εξελεγκτικής Επιτροπής και την παραδοση-παραλαβη από το ανασυγκροτημένο ΔΣ καθώς και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

5. Ορισμός ημερομηνίας εκλογικής διαδικασίας.

6. Αντιμετώπιση και διαχείριση των τρεχόντων ζητημάτων της καθημερινότητας του συλλόγου.

Με απόλυτο σεβασμό στις αποφάσεις της ΓΣ δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στα καθήκοντα μας επειδή δεν υπάρχει καμία δυνατότητα υλοποίησης των αποφάσεων της κυρίως στον διαχειριστικό έλεγχο και στην ορθολογική διαδικασία παράδοσης -παραλαβής.

Πιο συγκεκριμένα, η Εξελεγκτική Επιτροπή εκτός του κ. Κοτσίδη αδυνατεί να συνεδριάσει και να εκδώσει το πόρισμά της (η κ.Ροδοθεάτου δεν επιθυμεί για προσωπικούς λόγους να παραστεί, η κ. Στασινού μπορεί να παραστεί μετά το πέρας αυτής της εβδομάδας λόγω εκκρεμοτήτων), το ταμείο δεν έχει παραδοθεί και ούτε έχει γίνει ο απαραίτητος ισολογισμός από το λογιστή, ενώ παράλληλα εκδηλώνονται αδικαιολόγητες έντονες αντιδράσεις από τα παραιτηθεντα μέλη του ΔΣ γύρω από την αντιμετώπιση μία σειράς τρεχόντων ζητημάτων έξω από το πνεύμα και τις κατευθύνσεις της Γεν. Συνέλευσης(π.χ. Αγιασμός).

Για τους παραπάνω λόγους και υπερασπιζόμενοι τις αποφάσεις της ΓΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ.

Τα μέλη του Δ.Σ.:
Σαουλίδου Ελένη -Πρόεδρος
Παπαδόπουλος Ιορδάνης, Αντιπρόεδρος
Κοβαλίδης Κίμωνας- Γενικός Γραμματέας
Καρνέζης Ιωάννης-Ταμίας"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις