Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Άκης Δείξιμος θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο live στην Πάτρα

Ο Άκης Δείξιμος θα εμφανίζεται κάθε Σάββ...

Στο καλλιτεχνικό σχήμα και οι Μαρία Φάκου, Άρης Βανταράκης, Αθηνά Μάλλια και Μαρία Μητρούλια

Δυναμικό είναι το καλλιτεχνικό σχήμα με επικεφαλής τον ερμηνευτή, συνθέτη και καθηγητή φωνητικής Άκη Δείξιμο, που ξεκίνησε εμφανίσεις σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας από το περασμένο Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019. Ο Άκης Δείξιμος που μίλησε και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» στο κανάλι του Alpha όπου είπε πολλά και ενδιαφέροντα, αγαπά την Πάτρα και έχει πραγματοποιήσει πολλές live εμφανίσεις εδώ κατά το παρελθόν σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης όπως το Χάραμα.

Τον φετινό χειμώνα το Πατρινό κοινό θα μπορεί να τον απολαμβάνει στο Metropolis live στην οδό Τσαμαδού κάθε Σάββατο και μαζί του θα είναι ο Άρης Βανταράκης που είχε πάει στο μουσικό τάλεντ σώου του ΑΝΤ1 Rising Star και τα είχε πάει θαυμάσια, η Μαρία Φάκου αλλά και δύο νεαρά κορίτσια που είχαν συμμετάσχει στο The Voice of Greece, η ταλαντούχα Μαρία Μητρούλια που ήταν στην ομάδα της κόουτς Έλενας Παπαρίζου και η Αθηνά Μάλλια που στο περσινό Voice έκανε τον Σάκη Ρουβά να γυρίσει την καρέκλα του.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος είναι του Στέλιου Αμπατζή και η επιμέλεια του προγράμματος – σκηνοθεσία του Βασίλη Σουλτανά.

Ο Άκης Δείξιμος έχει συμμετάσχει τόσο στο «X Factor» όσο και στο «The Voice» ως καθηγητής φωνητικής των συμμετεχόντων αλλά και στο Survivor βοηθώντας τους παίκτες να πουν τραγούδια στο πάρτι στη διάρκεια του ριάλιτι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight