Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Επίσκοπος Χρύσανθος βάπτισε την Κυριακή δύο παιδιά Ρομά

Ο Επίσκοπος Χρύσανθος βάπτισε την Κυριακ...

Στο παρεκκλήσιο του ναού του Αγ. Νεκταρίου - Στους νεοφώτιστους δόθηκαν τα ονόματα Ειρήνη και Βλάσης

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών, τελέστηκαν και με την ευχή & ευλογία του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, βαπτίσεις δύο παιδιών Ρομά.

Τις βαπτίσεις τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ενώ στους νεοφώτιστους δόθηκαν τα ονόματα Ειρήνη και Βλάσης.

Στο ιερό μυστήριο της βαπτίσεως συμμετείχαν ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, ο π. Απόστολος Ζαφείρης και ο Διάκονος π. Κασσιανός Ιατρού.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ευχήθηκε στους γονείς, τα παιδιά τους να ζήσουν και να προκόψουν, να τα στέλνουν στο σχολείο και να γίνουν καλοί χριστιανοί και καλοί  άνθρωποι.

Από ετών στην Ιερά Μητρόπολή Πατρών γίνεται προσπάθεια κατήχησης και προσέλευσης των παιδιών των Ρομά στο μυστήριο του Βαπτίσματος, ώστε να γίνονται μέλη της Αγίας του Χριστού Εκκλησίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις