Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα γιόρτασαν 27 χρόνια γάμου!

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα γιόρτασαν 27 χρό...

Οι αναρτήσεις τους στο instagram

Εικοσιεπτά χρόνια γάμου γιόρτασε το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. Οι δυο τους μοιράστηκαν τρυφερά μηνύματα και φωτογραφίες στα social media, τα οποία φυσικά έγιναν viral. 

Η ιστορία τους 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Σικάγο, στο δικηγορικό γραφείο όπου εργαζόταν η Μισέλ Ομπάμα και ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε πρακτική. Μετά από σχέση τριών χρόνων παντρεύτηκαν στις 3 Οκτωβρίου του 1992 και απέκτησαν δύο κόρες, την 21χρονη σήμερα Μάλια και την 18χρονη Σάσα.

«Όπως είπαν οι Beatles: Γίνεται ολοένα και καλύτερο. Σε ευχαριστώ, μωρό μου για αυτά τα 27 καταπληκτικά χρόνια» έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στον λογαριασμό του στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, στην οποία το ζευγάρι είναι με γυρισμένη την πλάτη και ατενίζει το ηλιοβασίλεμα, από ένα ταξίδι τους στην Τανζανία.

 

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Μπαράκ να στέκονται στην άκρη μιας βεράντας, κοιτάζοντας τη θάλασσα, στη μαρίνα στο νησί Μάρθας Βίνεγιαρντ.

«Πριν από 27 χρόνια αυτός ο τύπος μου υποσχέθηκε μια ζωή γεμάτη περιπέτεια. Θα έλεγα πως το πέτυχε» έγραψε η Μισέλ Ομπάμα. «Στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας, μας με άδεια φωλιά, ανακαλύπτουμε τι θα ακολουθήσει-ενώ αισθανόμαστε ακόμα τη μαγεία που μας έφερε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Ευτυχισμένη επέτειο, Μπαράκ», σημείωσε η Μισέλ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight