Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Τιμήθηκε στην Πάτρα η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Τιμήθηκε στην Πάτρα η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Με εκδηλώσεις το σαββατοκύριακο 28 και 29/9 & την Δευτέρα 30/9 από την Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Την πρώτη Οκτωβρίου, η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας γιόρτασε την «Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας» ή αλλιώς «Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων», με τη συμμετοχή  των μελών της, αλλά και πλήθος φίλων υλοποιώντας τις παρακάτω δραστηριότητες:

Το Σάββατο 28/9/2019, τελέστηκε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των μελών της και ιδιαίτερα για τον μακαριστό ευεργέτη της εταιρείας Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και την προσφάτως αποβιώσασα εθελόντρια, Πολυξένη Σερεμέτη.

Την Κυριακή 29/9, τα μέλη και οι φίλοι της εταιρείας συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Γηροκομείου, όπου πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των ηλικιωμένων και ακολούθησε,  καφές με ποικιλία εδεσμάτων σε γειτονικό κέντρο.

Τη Δευτέρα 30/9/2019, πραγματοποιήθηκε Ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέματα που αφορούν στην όραση, την ακοή και τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων. Ομιλητές ήταν η κυρία Σταθοπούλου Μαρία, οφθαλμίατρος, ο κύριος Σταύρου Σταύρος, Ωτορινολαρυγγολόγος, και η κυρία Κουτσούρη  Χριστίνα-Παναγιώτα, Επικουρική Επιμελήτρια Παθολογίας Νοσοκομείου Ρίου. Με κέρασμα έκλεισε η εκδήλωση, η οποία, κατά γενική ομολογία ήταν άκρως επιτυχημένη.

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας στεγάζεται στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών αρ. 9, Τ.Κ. 264 41, τηλ: & Fax: 2610 439090.

Ώρες λειτουργίας: Δευτ-Τετ-Παρασκ 5-8 μ.μ.

E-mail: [email protected]–www.giriatriki.org.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being