Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επώνυμος Αλκοολικός: Ο Πατρινός YouTuber με τους 289.000 συνδρομητές και τα 660.000 views

Επώνυμος Αλκοολικός: Ο Πατρινός YouTuber...

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Eponimos Alkoolikos ή κατά κόσμον Δημήτρης Πορφυρόπουλος παίζει παιχνίδια, πίνει μπύρες, έχει χιούμορ και κάνει την πλάκα του, παίρνει συνέντευξη από τον σκύλο του την Μπου, κρίνει τις εκλογές και την Γιουροβίζιον, στέλνει μηνύματα σε διάσημους, διαβάζει Χρυσηίδα Δημουλίδου, κουρεύεται μόνος του, περνάει 48 ώρες σαν εκατομμυριούχος, ταξιδεύει,ανακατεύει όλες τις μπύρες σε μία, κυνηγάει πόκεμον στην Πάτρα, δοκιμάζει τις πιο άχρηστες εφαρμογές, ειρωνεύεται τον SINBOY και πολλά πολλά ακόμα.

Ποιος είναι όμως;

Ο Επώνυμος Αλκοολικός είναι ένας Πατρινός YouTuber που έγινε γνωστός από τα αστεία, κριτικά και ειρωνικά του βίντεο που αναρτά στο προσωπικό του κανάλι.

Του αρέσει να μοιράζεται τις προσωπικές του στιγμές και να διασκεδάζει με αυτές όσους παρακολουθούν τα βιντεάκια του.

Πλέον το κανάλι του στο YouTube αγγίζει τους 289 χιλιάδες συνδρομητές ενώ τα βίντεο που ανεβάζει τα παρακολουθούν ακόμα και πάνω από 660.000 φορές.

Είναι αυθεντικός και αυθόρμητος και δεν διστάζει να τσαλακωθεί. Ο Επώνυμος Αλκοολικός, πολλές φορές, συνεργάζεται με τους φίλους του για να κάνουν ένα ενδιαφέρον βίντεο.

 

Μπήκε στον μαγικό κόσμος του YouTube το 2014 και το πρώτο του βίντεο ήταν το «Κατερίνα Καινούργιου Cocktail» όπου μιλούσε για ένα καινούργιο κοκτέιλ. Μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και ο Επώνυμος Αλκοολικός έχει έκτοτε ανεβάσει δεκάδες βίντεο, τα οποία έχουν γίνει viral αφού τα έχουν δει χιλιάδες φορές το καθένα.

Λατρεύει τα ταξίδια και τόσο στην σελίδα στου στο YouTube, όσο και στο Instagram μοιράζεται με τους φίλους του τις μοναδικές του εμπειρίες.

Το βίντεό του «ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ POKEMON | Pokémon GO» προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον και μάλιστα ήταν η αφορμή να γίνει πανελληνίως γνωστός αφού του έγιναν αφιερώματα από ιστοσελίδες της Αθήνας.

Μετά από όλα αυτά αναρωτιέστε ακόμα ποιος είναι ο Eponimos Alkoolikos και γιατί θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους και φερέλπιδες Έλληνες YouTubers;

Ε τότε πάρτε μια γεύση από τα βίντεό του και θα καταλάβετε…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight