Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης από τα s/m «3Α ΑΡΑΠΗΣ» μέσω εθελοντικής αιμοδοσίας

Κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης από τα s/m...

Την Κυριακή 29/9 στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας

Πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα φορά, με πρωτοβουλία των s/m «3Α ΑΡΑΠΗΣ», η καθιερωμένη πλέον εθελοντική αιμοδοσία, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στον χώρο των κεντρικών γραφείων (στο κατάστημα έναντι του ΤΕΙ).

Σε μια εποχή όπου οι ανάγκες για αίμα είναι πραγματικά τεράστιες, οι εργαζόμενοι,  πελάτες αλλά και φίλοι της εταιρείας της εταιρείας ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα με χαρά, και προσφέροντας λίγο μόνο από τον χρόνο τους μέσω αυτής της ανιδιοτελούς πράξης τους βοηθήσαν έμπρακτα κάποιους συνανθρώπους μας!

Τα sm 3Α ΑΡΑΠΗΣ άλλωστε είναι γνωστό ότι μέσω πολλών δράσεων και πρωτοβουλιών βοηθάνε ενεργά και συνεχόμενα το κοινωνικό σύνολο.

 «Η αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε τη σημαντικότητά της και να γίνουμε όλοι όσοι μπορούμε, ενεργοί αιμοδότες! Το να δίνει κανείς δέκα μόνο λεπτά από το χρόνο του για να σώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου του, είναι το μεγαλύτερο δώρο ζωής. Έτσι μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο! Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κ. Υ. Χαλανδρίτσας «Ο Άγιος Χαράλαμπος» και να τον συγχαρούμε για το έργο τους» Δήλωσαν συγκινημένοι οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φορά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά