Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα δικαστήρια Αιγίου σήμερα η δολοφονία Αφγανού με βαριοπούλα από 17χρονο

Στα δικαστήρια Αιγίου σήμερα η δολοφονία...

Ο 17χρονος σκότωσε με βαριοπούλα τον 31χρονο

Η δολοφονία του 31χρονου Αφγανού από έναν 17χρονο Ρουμάνο στο Αίγιο είχε απασχολήσει το πανελλήνιο τον Αύγουστο του 2018. Σήμερα επιστρέφει στις δικαστικές αίθουσες του Αιγίου.

Τότε ο 31χρονος έπεσε νεκρός από τα θανατηφόρα χτυπήματα που δέχθηκε από βαριοπούλα. Είχε βρεθεί αιμόφυρτος μέσα στο τροχόσπιτο που έμενε, από τον Αφγανό συγκάτοικό του.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία και ομολόγησε πως διέπραξε το έγκλημα επειδή ο 31χρονος δεν του επέστρεφε 1.500 ευρώ που του είχε δανείσει.

Μάλιστα κατά τη διαδικασία των ερευνών, ο δράστης είχε αποκαλύψει πως είχε καταγράψει τη σκηνή της δολοφονίας στο κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τότε, το θύμα καταζητείτο από την Αστυνομία, ως συνεργός στην υπόθεση δολοφονίας με μαχαίρι 33χρονου μετανάστη υπηκοόητας Αφγανιστάν, τον Σεπτέμβριο του 2016, στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της "ΑΒΕΞ" στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.Ο δράστης του εγκλήματος και ένα ακόμα άτομο είχαν συλληφθεί και αναζητείτο το τρίτο που φέρεται πως ήταν ο 31χρονος, που είχε διαφύγει και διέμενε στο Αίγιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις