Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Παραλιακοί αγώνες 2019, το επόμενο πρωί όλα χάθηκαν 

Παραλιακοί αγώνες 2019, το επόμενο πρωί ...

Του Dranis

Οι παραλιακοί αγώνες 2019  έφτασαν κατακαλόκαιρο  στην πόλη μου. Χρώματα, σημαίες, λάβαρα παντού.

Οι πολιτικοί μας ψαχνόντουσαν πως να το κουμαντάρουν τούτο δω (;) έκαναν συμβούλιο στα γραφεία τους, στα καφενεία, οι παπάδες "σταυροκοπιόντουσαν" και ο κόσμος σιγά- σιγά έπαιρνε θέση στις κερκίδες!

Γρήγορα- γρήγορα συγκροτήθηκε επιτροπή, με πρόεδρο, αντιπρόεδρο κλπ, προκειμένου μετα το τέλος των παραλιακών αγώνων να μείνει μια ομάδα Beach Volley στην πόλη!

Φόρεσε λοιπόν ο πρόεδρος το κίτρινο παντελόνι του, την πλατιά πολύχρωμη γραβάτα του, σκόρπισε άρωμα στο κεφάλι του, πήρε μαζί του και έναν ψηλό, να δεις πως τον λένε… , για να δώσουν μάχη!

Φάγανε όμως  χυλόπιτα. Για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα τους καλούσαν τα ΜΜΕ και τους αράδιαζαν αλλόκοτες ιστορίες πως δήθεν οι δίμετρες αθλήτριες έχουν δεσμό στα ξένα !!!

Μη φαντάζεσαι… οι  ταγοί  της  πόλης  μου το παλεύουν, δεν είναι στα τσακίδια η πόλη τους, ούτε αυτάρεσκοι μέχρι θανάτου. Αντιθέτως θέλουν το καλό της,  μοχθούνε γι αυτό, αλλά να, παθαίνουν κρίσεις επιληψίας σε κάθε τι καινούριο. Για να καταλάβεις, στην τελετή έναρξης, ο δήμαρχος παρακολουθούσε από μια τρύπα που είχε ανοίξει στην πλαστική λινάτσα έξω από τις κερκίδες των επισήμων, ενώ οι βουλευτές περιφερειάρχης κλπ. έκαναν vip εμφάνιση δίπλα σε παπάδες ξορκίζοντας εκ των έσω το κακό!

Πέρασε γρήγορα η εβδομάδα και το επόμενο πρωί όλα χάθηκαν, η παραλιακή άδειασε, φορτηγά πήραν και τα τελευταία λάβαρα ελπίδας, η πρώτη φθινοπωρινή βροχή σκόρπισε την άμμο, έμειναν πίσω στα χαρτιά οι μεγάλες υποσχέσεις και τα «βαρύγδουπα» λόγια, να καταδικάζουν για άλλη μια φορά σε θάνατο την πόλη μου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις