Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

GNTM: Κάναμε γύρισμα άπλυτες επί 24 ώρες -ΒΙΝΤΕΟ

GNTM: Κάναμε γύρισμα άπλυτες επί 24 ώρες -ΒΙΝΤΕΟ

Tι αποκαλύπτει μια από τις κοπέλες για το bootcamp

Για τις συνθήκες των γυρισμάτων του του bootcamp στο Greece Next Top Model μίλησε η διαγωνιζόμενη η Άννα Μαρία Λουκουκίδη. Όπως είπε υποχρεώθηκαν να φτάσουν τα χαράματα στο σημείο που είχε στηθεί το σκηνικό για το επεισόδιο κι έκαναν γύρισμα επί 24 ώρες χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα μπάνιο. Όσο για φαγητό; Όπως είπε η Άννα Μαρία του επιτρεπόταν να φάνε κάτι ανά περίπου 10 ώρες για δεν προλάβαιναν.

«Ένα πράγμα που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι όταν έγινε το επεισόδιο του Bootcamp, εγώ έδινα το τελευταίο μάθημα πανελληνίων και είχα ζητήσει να πάω στις 10 στα γυρίσματα και δεν μου το επέτρεψαν», λέει η Άννα Μαρία. «Στις 5 το πρωί ξεκίνησα από Χαλκίδα για Αθήνα και, μετά γύρισα στη Χαλκίδα για να δώσω το τελευταίο μάθημα και στις 10 γύρισα πάλι στην Αθήνα. Για μένα ήτανε πάρα πολύ βάναυσο και δεν το σεβάστηκαν», σημειώνει.

«Στην αρχή μου είχαν πει "ή επιλέγεις να δώσεις πανελλήνιες ή να συμμετάσχεις στο Bootcamp"», θυμάται. Τελικά με παρέμβαση της Βίκυς Καγιά, επετράπη στη διαγωνιζόμενη να λάβει μέρος έστω και με «δρομολόγια» αλλά, σύμφωνα με την κοπέλα, τελικά κόπηκε επειδή την περίοδο των γυρισμάτων δεν είχε κλείσει ακόμα τα 18. Στο πλαίσιο του σόου πάντως, μέσα σε δύο εβδομάδες είχε χάσει δέκα κιλά και σε ερώτηση της δημοσιογράφου πώς τα κατάφερε η Άννα Μαρία απάντησε: «Είχα περάσει λίγο ένα ψυχολογικό σοκ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight