Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τουρίστρια κατέγραψε τη στιγμή που της ρίχνουν χάπι στο ποτό της στη Ζάκυνθο!

Τουρίστρια κατέγραψε τη στιγμή που της ρ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η έξοδος μιας Ιρλανδέζας τουρίστριας σε νυχτερινό κέντρο στη Ζάκυνθο όταν δύο άγνωστοι άνδρες έριξαν χάπι στο ποτό της, ενώ η ίδια βρισκόταν στην πίστα.

Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο μια φίλη της 22χρονης Τζέμα Ρέινολντς από το Δουβλίνο που ανήρτησε και τη σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook, προειδοποιώντας τις νεαρές γυναίκες που πηγαίνουν σε μπαρ -όχι μόνο στη Ζάκυνθο, όπου έχουν καταγραφεί στο παρελθόν περιστατικά με ποτά «μπόμπες», αλλά και αλλού, όπως η ίδια σημειώνει- να επαγρυπνούν για να μην τους συμβεί κάποιο ανάλογο περιστατικό.

Η 22χρονη είχε φθάσει από την Ιρλανδία με τις φίλες της στη Ζάκυνθο πριν από τρεις ημέρες. «Ήμουν στη Ζάκυνθο και περνούσα υπέροχα. Ήταν και δύο αλήτες που νόμισαν ότι θα ήταν αστείο να μου ρίξουν ένα χάπι στο ποτό μου. Δόξα τω Θεώ, οι φίλες μου το πρόσεξαν πριν το πιω και φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία. Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν τόσο κακοί και να καταστρέψουν τις διακοπές κάποιου για ποιον λόγο; Είμαι ευτυχής που δεν ήπια γουλιά μετά απ’ αυτό».

Η Τζέμα Ρέινολοντς ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα The Sun ότι δεν είχε πιάσει κουβέντα με τους δράστες πριν από το συμβάν και αρχικά δεν είχε καταλάβει τι είχαν κάνει. Το συνειδητοποίησε όταν η φίλη της άρχισε να φωνάζει «μην πιεις» και οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Η στιγμή που άγνωστος ρίχνει χάπι βιασμο...

Η στιγμή που άγνωστος ρίχνει χάπι βιασμού σε τουρίστρια στη Ζάκυνθο/Facebook

*στοιχεία και φωτογραφία ethnos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις