Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η 30χρονη Αλιόνα με τα "πειραγμένα" χείλη άρεσε μόνο στον Άγγελο Μπράτη - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η 30χρονη Αλιόνα με τα "πειραγμένα&...

Οι κριτές σχολίασαν έντονα τα παπούτσια της με το πολύ ψηλό τακούνι

Τα ιδιαίτερα πολύ ψηλά τακούνια της με τα κρυσταλλάκια που πάντως είχαν Ελληνική υπογραφή και τα «πειραγμένα» χείλη της τράβηξαν όχι μόνο την προσοχή της Ζενεβιέβ στο πρώτο casting αλλά και της κριτικής επιτροπής στο GNTM 2 με το που η 30χρονη Αλιόνα με καταγωγή από την Λευκορωσία, περπάτησε ως μελλοντικό μοντέλο μπροστά στην Βίκυ Καγιά, την Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος ήταν και ο μόνος που την πέρασε δίνοντας της θετική ψήφο.

Η 30χρονη κοπέλα δεν τα κατάφερε να πείσει τους άλλους τρεις κριτές παρά την φιλότιμη προσπάθεια της, το χιούμορ της και τα καλά ελληνικά της με την προφορά Ρωσίας. Η Αλιόνα όπως είπε, έχει σπουδάσει δικηγόρος αλλά δεν προχώρησε επαγγελματικά στο χώρο αυτό και είπε αφού αδυνάτισε και έφτιαξε το κορμί της (παραδέχτηκε ότι έχει κάνει και πλαστική στο στήθος που το είπε….τσίτος) να δοκιμάσει την τύχη της ως μοντέλο και να έρθει στο Greece’s Next Top Model 2 στο κανάλι Star.  

Όπως φάνηκε τόσο η ηλικία της (πατημένα 30) όσο και το πρόσωπό της ήταν απαγορευτικά για να περάσει η Αλιόνα στην επόμενη φάση, στο bootcamp. Πάντως το απόσπασμα με την συμμετοχή της στις auditions του GNTM  «έπαιξε» σε πολλές εκπομπές και σε κάποια απ’ αυτές, της Σταματίνας Τσιμτσιλή με κάπως κοροϊδευτικά σχόλια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight