Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βροχερή μέρα σήμερα στην Πάτρα με κατά διαστήματα έντονα φαινόμενα

Βροχερή μέρα σήμερα στην Πάτρα με κατά δ...

Οι προγνώσεις για σήμερα και αύριο

Ψυχρές αέριες μάζες από την ΒΔ Ευρώπη θα κινηθιύν νοτιότερα και θα συναντήσουν τις θερμότερες και πιο υγρές αέριες μάζες της Μεσογείου. Ως εκ τούτου, θα συντελεστεί κυκλογένεση (δημιουργία βαρομετρικού χαμηλού) στην περιοχή της Αδριατικής θάλασσας.

Η επιδείνωση του καιρού θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που ενδεχομένως κατά τόπους να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις καθώς και την ενίσχυση των ΝΔ ανέμων που στα πελάγη θα αγγίξουν τα 7bf.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τρίτη 24/9: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές που πιθανόν να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις σε τοπικό επίπεδο. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα και από τα ΒΔ τμήματα. Η θερμοκρασία σε πτώση με τις μέγιστες τιμές της στους 25-27oC ενώ οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ΝΔ διευθύνσεις 5-6bf στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ΒΔ με την ίδια ένταση.

Τετάρτη 25/9: Βελτιωμένος καιρός απουσία βροχοπτώσεων. Ο υδράργυρος δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και οι ΒΔ άνεμοι στο Ιονιο θα πνέουν έως 5bf.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Τρίτη 24/9: Βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 19-25oC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ 4-5bf.

Τετάρτη 25/9: Βελτιωμένος καιρός στην πόλη χωρίς εκδήλωση φαινομένων. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή με τους ΒΔ ανέμους να φτάνουν τα 4-5bf. 

Τάση Για Την Υπόλοιπη Εβδομάδα: Με βελτιωμένες καιρό και χωρίς την επίσκεψη κάποιας σημαντικής ατμοσφαιρικής διαταραχής φαίνεται να κυλά το υπόλοιπο της εβδομάδας. Πιθανότητα για βροχοπτώσεις υπάρχει για την Πέμπτη και κυρίως για τα ΒΔ τμήματα. Ο υδράργυρος δεν δείχνει να ανεβαίνει σημαντικά με τις μέγιστες τιμές του να κυμαίονται κατά Μ.Ο. μεταξύ 27-29oC.


*Επιμέλεια Πρόγνωσης: Νικόλας Σερέτης Ρωμανός Πατρών & Για το www.meteoclub.gr : Nick-Stormlpver

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις