Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μία Κινητή Έκθεση Φωτογραφίας 11 Οκτωβρίου στην Πάτρα

Μία Κινητή Έκθεση Φωτογραφίας 11 Οκτωβρί...

Από την εθελοντική ομάδα Wheeling2help

Μία κινητή έκθεση φωτογραφίας της εθελοντικής ομάδας κοινωνικής δράσης wheeling2help θα φιλοξενηθεί στις 11 Οκτωβρίου στην Πάτρα. Το Wheeling2help είναι μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Όπως είδαμε στην σελίδα του wheeling2help στο facebook, "η πρώτη μας κινητή έκθεση φωτογραφίας είναι γεγονός! Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου θα είμαστε στην Πάτρα και σας περιμένουμε στο Beau Rivage - Public House στις 20.00 για να πούμε τα νέα μας και τα σχέδιά μας!

 Λίγα λόγια για την έκθεση

Με τίτλο ''Ταξίδι από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ'' θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε εικόνες και συναισθήματα από τα πρότζεκτ που κάνουμε στα ταξίδια αλληλόδρασης MyQuest τα τελευταία 3 χρόνια σε κοινότητες σε Αφρική και Ασία!

Εθελοντές μας από 13 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο προθυμοποιήθηκαν να φιλοξενηθεί η έκθεση στην πόλη τους, οπότε τον Οκτώβριο ξαναπαίρνουμε τους δρόμους!

H έκθεση θα πλαισιωθεί με προβολή ντοκιμαντέρ MyQuest του Yiannis Papadakos και συζήτηση.

Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε και να σας ταξιδέψουμε"!

Επίσης το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 διοργανώνεται και καθαρισμός της πλαζ του ΕΟΤ στην Πάτρα από τις 11 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις