Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φωτήλας: «Το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο κατοχυρώνει τα δικαιώματα των εργαζομένων»

Φωτήλας: «Το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο ...

Φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OPEN BEYOND «Ώρα Ελλάδος 7:00» με τους Άκη Παυλόπουλο, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννη Σαραντάκο το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου: Μεταξύ άλλωνείπε:

-          Πολύ μεγάλη ανησυχία υπάρχει για την χρεοκοπία της Thomas Cook που θα πλήξει και τον τουρισμό στην Ελλάδα. Το πρώτο μας μέλημα όμως είναι η χωρίς προβλήματα διαδικασία επαναπατρισμού των περίπου 50.000 τουριστών, από τους οποίους οι 20.000 είναι στην Κρήτη.

-          Το πόσο μεγάλο και σοβαρό είναι το πρόβλημα του μεταναστευτικού/ προσφυγικού η Νέα Δημοκρατία το είχε αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή και για το λόγο αυτό απαιτούσε από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – της οποίας της είχε δοθεί και χρόνος (αφού υπήρξε μεγάλο χρονικό διάστημα με μικρή ροή) και χρήμα (μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων) -να το αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη ευθύνη.

-          Οι εργαζόμενοι οφείλουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Το νέο νομοσχέδιο που καταθέτει η Νέα Δημοκρατία όχι απλά δε θίγει τα δικαιώματά τους αλλά τα εδραιώνει και κατοχυρώνει ακόμη περαιτέρω.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις