Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όταν η Δανάη Στράτου γνώρισε το Γιάνη Βαρουφάκη ...

Όταν η Δανάη Στράτου γνώρισε το Γιάνη Βα...

Προσωπικές αποκαλύψεις

Αν και είναι παιδί μιας αστικής οικογένειας, η ίδια παραδέχθηκε πως από τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής της είχε αριστερές πολιτικές απόψεις, σε αντίθεση με τον πατέρα της που ψήφιζε παραδοσιακά Νέα Δημοκρατία. «Επειδή εγώ δεν ήμουν καλή μαθήτρια, δεν μου άρεσε το σχολείο. Με πίεζε πάρα πολύ. Ήμουν καλή αθλήτρια. Έπαιζα βόλεϋ και έκανα και ιππασία», ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας: «Δεν μου άρεσαν ούτε τα γαλλικά ούτε το πιάνο. Ήμουν αγοροκόριτσο και αρκετά επαναστάτρια. Σίγουρα πήρα πράγματα από την οικογένειά μου, αλλά δεν έδωσα έμφαση στο ότι ήμουν "καλής οικογενείας" - δεν ήμουν ποτέ έτσι. Ίσως αυτό με βοήθησε η δουλειά μου να πάρει αυτό τον δρόμο της εξερεύνησης, των ταξιδιών και πάντα σε δύσκολα μονοπάτια».

Η γνωστή εικαστικός είχε ανέβει πρώτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γιώργο Μομφεράτο, με τον οποίο μάλιστα έχει αποκτήσει και δυο παιδιά. «Αυτό ήταν το φαινόμενο της εποχής. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συγκεκριμένο, κάποια ρήξη. Υπήρξε μια αλλαγή πορείας και κάποια στιγμή απομακρύνεσαι. Ίσως αλλιώς φανταζόσουν τα κοινά που έχεις με έναν άνθρωπο, μες στην πορεία τα βλέπεις. Αλλάζουν οι άνθρωποι. Ήμουν 25 ετών όταν γνώρισα τον πρώτο μου άντρα. Υπήρχε μια αγάπη. Κράτησε 14 χρόνια ο γάμος μας και αποκτήσαμε δύο παιδιά. Έχουμε πολύ καλή σχέση γιατί το θέλουμε και για τα παιδιά μας», αποκάλυψε η εικαστικός και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου «ΜέΡΑ25».

Σχετικά με το πώς γνωρίστηκαν με τον Γιάνη Βαρουφάκη, η ίδια απάντησε: «Συναντηθήκαμε δύο ή τρεις φορές πριν γίνουμε ζευγάρι. Η πρώτη φορά γύρω στο 2003, αν θυμάμαι καλά, επειδή έχουμε μία κοινή φίλη – δική του συμμαθήτρια και φίλη μου. Μας πήγε σε ένα μπαρ και βρεθήκαμε και αμέσως εντυπωσίασε ο ένας τον άλλο. Δεν είχα γνωρίσει άντρες συχνά που ακούν, που μπαίνουν στη συζήτηση. Άκουγε με ενδιαφέρον αυτά που του έλεγα για την τέχνη μου, είχε δει κάποια έργα μου. Υπήρχε μια σύνδεση σε επίπεδο πνευματικό. Τότε ήμασταν παντρεμένοι και οι δύο και ούτε σκεφτήκαμε κάτι άλλο. Μετά ξαναείχαμε βγει ως ζευγάρια σε μεγάλη παρέα. Έτυχε να κάτσουμε δίπλα με τον Γιάνη και αριστερά και δεξιά ήταν οι σύντροφοί μας. Μιλούσαμε τριάμισι ώρες εκείνο το βράδυ. Αργότερα, ένα χρόνο αφού είχα χωρίσει και εκείνος ήταν στη διαδικασία του χωρισμού, βρεθήκαμε ξανά και φούντωσε ο έρωτας. Είμαστε πολύ τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight