Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πλούσιο το πρόγραμμα του Πολύεδρου έως 21 Σεπτεμβρίου

Πλούσιο το πρόγραμμα του Πολύεδρου έως 2...

Λέσχη ανάγνωσης, παρουσίαση του βιβλίου "Εκείνος Εκείνη και το Μπριτζ" & εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης "το μπλε της θάλασσας και τ' ουρανού"

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολύεδρο, στην Κανακάρη 147, έως και το Σάββατο 21/9/2019.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 19.00 στην 1η εκδήλωση – συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Λογοτεχνίας, μετά το καλοκαίρι θα συζητηθεί το βιβλίο «Πατρίδα» του Φερνάντο Αραμπούρου, εκδόσεις Πατάκη. Θα συζητήσουμε επίσης για τις καλοκαιρινές μας αναγνώσεις, για τα βιβλία που μας άρεσαν και θα επιλέξουμε το βιβλίο για την επόμενη συνάντηση της Λέσχης, αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Την Πέμπτη 19/9/2019 στις 20.30 θα γίνει στο Πολύεδρο εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Ράνιας Καραΐσκου «Εκείνος Εκείνη και το Μπριτζ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Soap. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο Δημήτρης Κωστακιώτης γιατρός και μπριτζέρ και ο Αντώνης Παπαϊωάννου συγγραφέας. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Τζούλια Ροδοπούλου, αρχιτέκτων-ηθοποιός.

Την Παρασκευή 20/9/2019 στις 20.30 θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης «το μπλε της θάλασσας και τ’ ουρανού».

 Συμμετέχουν οι:                           

Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Διονάς Βαγγέλης, Ζαριτσάνου Σπυριδούλα, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Παπαδουλή Αφροδίτη, Πετράκη Αναστασία, Ράμμος Κωσταντίνος, Φιλιπποπούλου Ελένη.                          

Τέλος το Σάββατο 21/9/2019, 11 με 1 μεσημέρι ξεκινούν για τη νέα περίοδο τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Πολύεδρου για παιδιά μέχρι 12 ετών. Τίτλος της δράσης, Οι θησαυροί των βιβλίων- παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture