Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Τη Δευτέρα η δραματική σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα έχει νέο διευθυντή

Τη Δευτέρα η δραματική σχολή του ΔΗΠΕΘΕ ...

Τριμελής επιτροπή (Τσακίρης, Βάης και Σταματιάδου) που συστάθηκε για αυτόν τον σκοπό, θα έχει σύσκεψη το Σάββατο 14/9/2019

Aπό τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 η σχολή δραματικής τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αναμένεται να έχει νέο διευθυντή. Ως γνωστόν τις προηγούμενες μέρες «έτρεχε» η διαδικασία των αιτήσεων των ενδιαφερομένων και σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο & έκαναν αίτηση πάνω από 5, οι περισσότεροι γνωστοί σκηνοθέτες και σημαντικά ονόματα του ελληνικού θεάτρου. Ανάμεσα τους είναι και ο Τσέζαρις Γκραουζίνις που διηύθυνε το τελευταίο διάστημα τη σχολή που ήδη έχει αποκτήσει κύρος και εμβέλεια με τους αποφοίτους της να έχουν ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους.

Την Παρασκευή 13/9/2019 η τριμελής επιτροπή που συστάθηκε και απαρτίζεται από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Σταύρο Τσακίρη, τον νέο πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου του θεάτρου Πέτρο Βάη και την Μαριάννα Σταματιάδου που είναι και η πρόεδρος των φίλων του ΔΗΠΕΘΕ & από τα μακροβιότερα μέλη του ΔΣ, είδε τους υποψηφίους για τη θέση και το Σάββατο 14/9 αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες, να συναντηθεί και να συζητήσει για το όραμα και σκοπούς της δραματικής σχολής και ενδεχομένως να κάνει και την επιλογή του προσώπου.

Έως το τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να οριστεί και η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του θεάτρου προκειμένου να συνεδριάσει για τον απολογισμό της θερινής παραγωγής «Προμηθέας» αλλά και για να εγκρίνει τον νέο προγραμματισμό της περιόδου 2019-2020. Για την ώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι για το ποια έργα θα ανέβουν στην παιδική σκηνή αλλά και ως κεντρική παραγωγή, πάντως όπως συζητείται το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα βαδίσει στην περσινή λογική και πολιτική όσον αφορά στον προγραμματισμό του. Εν αναμονή λοιπόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture