Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το thebest.gr έγινε 10 χρόνων και σπάει το ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας μετά το άλλο!

Το thebest.gr έγινε 10 χρόνων και σπάει ...

Σας ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε.

Ήταν Σεπτέμβρης του 2009 όταν το πρώτο θέμα του thebest.gr ανέβηκε στον διαδικτυακό …αέρα. Δέκα χρόνια μετά, γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας με νέο «πρόσωπο», έχοντας ολοκληρώσει την ολική αναβάθμιση του site σε επίπεδο development & design και σπάζοντας το ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας μετά το άλλο.

Έχοντας κάθε μήνα -κατά μ.ο.- 850.000 μοναδικούς χρήστες, 7 εκατομμύρια προβολές σελίδας και χρόνο παραμονής που ξεπερνάει τα 4,5’, σύμφωνα πάντα με τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία των Google analytics, το thebest.gr, ένα από τα πρώτα ειδησεογραφικά sites της Ελλάδας, κατέκτησε εξαρχής την κορυφή στην Περιφερειακή Ενημέρωση, αλλά όχι τυχαία. Σε αυτά τα δέκα χρόνια κατόρθωνε πάντα να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, όχι όμως χωρίς κόπο.

Όταν τα περισσότερα sites είχαν μπει για τα καλά στο κυνήγι των όσο το δυνατόν πιο γρήγορων αναρτήσεων, όταν το …παιχνίδι έδειχνε να παίζεται στο "μια ανάρτηση κάθε πέντε λεπτά", το thebest.gr επένδυσε στα πρωτογενή θέματα.

Σήμερα, που ο καθένας μπορεί να κάνει τον δημοσιογράφο με το κινητό του αναρτώντας ένα σχόλιο, μια υπαρκτή ή όχι είδηση στο facebook και αυτή να αναπαραχθεί χωρίς έλεγχο μέσα σε λίγα λεπτά από δεκάδες blogs και sites, το thebest.gr επενδύει στο τριπλοτσεκάρισμα της κάθε είδησης, υπενθυμίζει τις αρχές δεοντολογίας, υπηρετεί την αντικειμενική δημοσιογραφία, προκρίνει έναν ψύχραιμο και αντικειμενικό τίτλο από το να ενδώσει στο κλίμα της εποχής με τον συνεχή εντυπωσιασμό.

Και τελικά είναι όλα τα παραπάνω που κάνουν τη σχέση του thebest.gr με τους αναγνώστες του μοναδική. Και αυτή η μοναδικότητα έγκειται στο ότι έχουμε κατακτήσει την εγκυρότητα και τη σοβαρότητα στη συνείδηση του κοινού μας.

Με περισσότερους από 200 διαφημιζόμενους τον χρόνο, το thebest αντλεί από φανερούς και καθαρούς πόρους τα έσοδά του και παραμένει μια οικονομικά υγιής επιχείρηση με 25 εργαζόμενους, εκ των οποίων 17 δημοσιογράφοι (οι 9 μέλη της Ένωσης Συντακτών).

Το thebest.gr από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του έθεσε ως σκοπό την άµεση και έγκυρη ενηµέρωση, χωρίς κοµµατικές ή άλλες εξαρτήσεις, μεταφέροντας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο όλη την ειδησεογραφία.

Υπηρετώντας πιστά αυτό το σκοπό, κατόρθωσε να διεισδύσει και να γίνει καθημερινή σταθερή συνήθεια σε εκατοµµύρια αναγνώστες σε όλη την Ελλάδα, ξεπερνώντας κατά πολύ τα γεωγραφικά όρια της Δυτικής Ελλάδας, που κατά προτεραιότητα καλύπτει ειδησεογραφικά.

Φέτος, στα δέκα χρόνια λειτουργίας μας, προχωρήσαμε σε μια επένδυση δεκάδων χιλιάδων ευρώ και τα αλλάξαμε κυριολεκτικά όλα, διαμορφώνοντας έναν από τους πλέον σύγχρονους ενημερωτικούς ιστότοπους της Ελλάδας.

Όλοι εμείς οι άνθρωποι του thebest.gr αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την επιλογή σας, αλλά και σε όλες τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται για τη διαφήμισή τους και χάρη στις οποίες το thebest.gr είναι μια υγιής οικονομικά επιχείρηση, συνεπής στις υποχρεώσεις της, χωρίς δανεισμό και κρατικό χρήμα.

Με τη δύναμη που μας δίνετε όλοι εσείς, συνεχίζουμε. Για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της Περιφερειακής Ενημέρωσης, επιλέγοντας πάντα τον δύσκολο δρόμο. Αυτόν που προσπαθεί να προσφέρει το αγαθό της ενημέρωσης αντικειμενικά, και αξιόπιστα.

Σας ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις