Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Ματέρα της Ιταλίας συνεχίζονται τα γυρίσματα του Τζέιμς Μποντ -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στην Ματέρα της Ιταλίας συνεχίζονται τα ...

Στις αίθουσες η νέα ταινία με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ αναμένεται στις 2 Απριλίου 2020

Τα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time to Die», (είναι αισίως το 25ο φιλμ James Bond), συνεχίζονται όπως μας ενημερώσει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Tulip, απ’ όπου και οι φωτ. που είναι από την Getty, στην Ματέρα της Ιταλίας.

Στις πολύ ωραίες φωτογραφικές πόζες είναι ο γοητευτικός Ντάνιελ Κρεγκ, η Λεά Σεϊντού και ο σκηνοθέτης του φιλμ Κάρι Φουκουνάγκα.

Η νέα ταινία «No Time To Die» όπου επίσης πρωταγωνιστούν οι Ράμι Μάλεκ, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Μπίλι Μάγκνουσεν, Άνα ντε Αρμάς,  Ρόρι Κινίαρ, Ντέιβιντ Ντένσικ, Νταλί Μπενσάλα και οι Τζέφρι Ράιτ & Ραλφ Φάινς, θα βγει 2 Απριλίου 2020 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Εννοείται πως θα δούμε το φιλμ και εδώ στην Πάτρα την ερχόμενη άνοιξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight