Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Γεμάτο καλλονές το πάρτι «Icons» στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Γεμάτο καλλονές το πάρτι «Icons» στην Εβ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Λίμα, Ραταζκόβσκι, Σαμπάιο και Χάιντι Κλουμ ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές παρουσίες

 Στο περίφημο Plaza Hotel της Νέας Υόρκης φιλοξενήθηκε το καθιερωμένο event «Icons by Carine Roitfeld», ένα  black tie party που σηματοδοτεί την έναρξη της φθινοπωρινής σαιζόν και της Εβδομάδας Μόδας αναδεικνύοντας ταυτόχρονα μια φωτογράφιση του περιοδικού Harpers Bazaar με ανθρώπους που αφυπνίζουν, εμπνέουν αλλά και φορούν όλα τα νέα trends. Χορηγός ήταν ο οίκος Cartier οπότε είδαμε πολλά διαμάντια να απογειώνουν τα επώνυμα outfits. H fashion guru Καρίν Ρόιτφιλντ υποδέχθηκε πολλές διασημότητες της τέχνης και του στυλ με τα supermodels –νεώτερα και παλαιότερα- να ξεσηκώνουν δικαιολογημένα τα βλέμματα.

 

Όταν μιλάμε για καλλονές της πασαρέλας και γνωστά «αγγελάκια» είναι δεδομένο πως τα sexy looks θα κυριαρχήσουν. Σε αυτό το πνεύμα κινήθηκαν η «καυτές» βραζιλιάνες Αντριάνα Λίμα (με αστραφτερό, μεταλιζέ μάξι David Koma, πολύ εφαρμοστό και εξώπλατο) που θεωρήθηκε μια από τις ωραιότερες της βραδιάς αλλά και η Αλεσάντρα Αμπρόζιο (με φούξια φόρεμα Julien Mc Donald γεμάτο τολμηρά ανοίγματα).

Οι επιλογές των συναδελφισσών τους Ελσα Χοσκ, Μάρθα Χαντ, Ρόμε Στριντ, Νίνα Αγκντάλ, Τόνι Γκαρν, Στέλα Μάξγουελ, Σανίνα Σάικ δεν μας εξέπληξαν διόλου ενώ η περιβολή της Ιρίνα Σάικ μάλλον απογοήτευσε. Ισως πιο επιτυχημένες στο πνεύμα της λάμψης ήταν οι Κάντις Σουάνεποελ (με Philosophy), Ντέβον Γουίνσορ (με Raisa Vanessa) και Τζόαν Σμολς (με Tom Ford αλλά απαίσιες μπούκλες). Τη «διαφορά» θέλησαν να κάνουν οι Σάρα Σαμπάιο με εμπριμέ κοστούμι Versace και η Καρολίνα Κούρκοβα (με σύνολο Etro). Σε  παραμυθένια τούλινα φρου-φρου ενέδωσαν Γουίνι Χάρλοου (με Zac Posen) και Κοκό Ροσά (με Christian Syriano). Μόνο η Εμιλι Ντιντονάτο φόρεσε έντονο κίτρινο. 

 

Η Χάιντι Κλουμ εμφανίστηκε μαζί με το νεαρό σύζυγό της με κατακόκκινο χιτώνιο Stephane Rolland και ασυζητητί εντυπωσίασε. Τη συγκαταλέγουμε στις κορυφαίες του red carpet μαζί με την Αντριάνα Λίμα, την Εμιλι Ραταζκόσβκι (με κόκκινο, μονόπαντο μίντι «γάντι» στο σώμα της) και τη Μπάρμπαρα Πάλβιν που ήταν απίστευτα χαριτωμένη (με μαύρο τούλινο bustier dress).

Aπό πλευράς μόδας άρεσε πολύ το λαδί φόρεμα George Hobeika της ηθοποιού Λίλι Κόλινς με την ολοκέντητη διάφανη φούστα καια συζητητί το Berluti κοστούμι της Ζεντάγια. Το plus size supermodel Ασλει Γκράχαμ, σε προσωρημένη εγκυμοσύνη τόλμησε διαφάνεια 16 Arlighton που αποκάλυπτε τελείως τα πόδια της. Εκεί και η πάντα σικάτη Κρίστι Τέρλιγκτον, η σοφιστικέ Λορίν Χάτον, η εκκεντρική Τζαναέλ Μοναέ, η αγέραστη Λίζα Ρίνα, οι «περσόνες» Νίκι και Πάρις Χίλτον, Σοφία Ρίτσι. Τραγούδησε η Αλίσια Κις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View