Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«Εξαφάνιση ατόμων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αίτια και Παρεμβάσεις» - Ημερίδα από την p-consulting.gr

«Εξαφάνιση ατόμων στην Ελλάδα και την Ευ...

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 & ώρα 18:00, θα υλοποιηθεί στο χώρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην Πάτρα, ημερίδα με τίτλο «Εξαφάνιση ατόμων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αίτια και Παρεμβάσεις».

Την ημερίδα διοργανώνει η εταιρεία p-consulting.gr, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου LOST – “Learning Opportunities, Instruments and Investigation Techniques to fight the Growing Phenomenon of Missing People in Europe (Πρόγραμμα Erasmus+ KA2). Στην Ελλάδα το Έργο υλοποιείται από την p-consulting.gr

Σκοπός της ημερίδας, είναι να ενημερώσει το ενδιαφερόμενο κοινό για τους στόχους του Έργου, αλλά και να ευαισθητοποιήσει σε ό,τι αφορά το φαινόμενο των εξαφανίσεων, τα αίτια του φαινομένου και πως αυτά αντιμετωπίζονται. Η ημερίδα απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του χώρου, όσο και σε εκπαιδευτικούς και γονείς, καθώς θα συζητηθεί το θέμα των εξαφανίσεων ανηλίκων.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας είναι το ακόλουθο:

  • «Το Χαμόγελο του Παιδιού και ο ρόλος του στις εξαφανίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη». Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος: Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
  • «Εξαφάνιση ατόμου: Απώλεια μνήμης ή επιλογή;». Γεράσιμος Κουρούκλης: Διοικητής Υπηρεσίας «Silver Alert» & Καλομοίρα Μπαζέλη: Κοινωνιολόγος - Εγκληματολόγος
  • «Πρόσφυγες και μετανάστες: Μια κρίση αλληλεγγύης». Dr. Απόστολος Βεΐζης: Διευθυντής Προγραμμάτων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.
  • «Η συμβολή των ΜΜΕ στις εξαφανίσεις». Γεώργιος Τσούκαλης: Ιδιωτικός Ερευνητής, Σύμβουλος Πολιτιστικής Κληρονομιάς UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
  • «Ευρωπαϊκό Έργο LOST». Χαριτίνη – Μαρία Σκουλίδη - Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος: p-consulting.gr

Περισσότερα:
  https://www.p-consulting.gr/lost-event/(on-line εγγραφές)
2611.811.200
[email protected] , [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά