Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σκουρλέτης από την Πάτρα: Κανείς δεν διαφωνεί με το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ

Σκουρλέτης από την Πάτρα: Κανείς δεν δια...

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος

Στην Πάτρα, στο αίθριο του «Εσπέρου» μιλά ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ενώπιον ενός πυκνού ακροατηρίου. Η παρουσία του γραμματέα του κόμματος εντάσσεται στην οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος, που εξήγγειλε ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας.

Σε δηλώσεις του, πριν από την εκδήλωση, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε πως στόχος της εκδήλωσης στην Πάτρα, είναι ο διάλογος με τους πολίτες για τη συνδιαμόρφωση του προγράμματος, ενώ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα υπογράμμισε πως κανείς εντός του κόμματος δεν διαφωνεί με το «άνοιγμα» στην κοινωνία.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα περίοδο, από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα προσπαθήσει – πρώτα από όλα – να είναι συνεπείς προς τους ψηφοφόρους που του έδωσαν το 31,5%. Μπορεί αυτό το ποσοστό να μην είναι ποσοστό νίκης, ωστόσο δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ τη δυνατότητα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό επιχειρούμε σήμερα, στην Πάτρα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας».

Η κυβέρνηση, συνέχισε ο Πάνος Σκουρλέτης, έχει επιλέξει τον δρόμο της επιστροφής στο παρελθόν και πρόσθεσε πως τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης, αφορούν μια επίθεση στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας, αλλά και αντιδημοκρατικές μεταρρυθμίσεις.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί αρωγός των πολιτών, απέναντι σε αυτή την κυβερνητική πολιτική. Για να το πράξει αυτό, όμως, θα πρέπει να αντιστοιχήσει την αυξημένη πολιτική του επηρροή να την αντιστοιχήσει και με την οργανωτική του παρουσία, όχι μόνο με την αύξηση των μελών, αλλά και την παρουσία του στους μαζικούς χώρους», πρόσθεσε ο γραμματέας του κόμματος.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις