Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο εδώλιο ο 31χρονος της υπόθεσης παιδεραστίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Στο εδώλιο ο 31χρονος της υπόθεσης παιδε...

Αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2018

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη θα βρεθεί 31χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια έναντι αμοιβής κατά συρροή σε βάρος ανήλικων αγοριών στο Αγρίνιο. Η δίκη του 31χρονου Αγρινιώτη, όπως αποκαλύπτει με έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Συνείδηση » θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας, θα λάβει η χώρα

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος κατηγορείται για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις: α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.

Πρόκειται για μία υπόθεση που είχε σοκάρει το πανελλήνιο τον Μάρτιο του 2018.

Το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται από καταγγελία μητέρας 13χρονου στην εφημερίδα, προκαλώντας τότε την άμεση παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών της πόλης.

Η καταγγελία είχε ως αποτέλεσμα σε πρώτη φάση τη σύλληψη του νεαρού δράστη και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητάς του και φωτογραφιών από την Ελληνική Αστυνομία για έξι μήνες, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου, στις 6 Μαρτίου. Στις 10 Μαρτίου κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις Φυλακές Τριπόλεως.

Τι είχε πει στον ανακριτή

«Τα πράγματα δεν έχουν γίνει ακριβώς όπως τα λένε. Θα τα πω όλα στην απολογία μου». Αυτό είχε πει  στον ανακριτή τον Μάρτιο του 2018 ο 31χρονος που σύμφωνα με το κατηγορητήριο- για καιρό ήταν ο φόβος κι ο τρόμος των ανηλίκων του Αγρινίου!

 

Οι καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας

Στο φως της δημοσιότητας τότε ήρθαν νέες καταγγελίες από οργισμένες μητέρες που ζητούν να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που φέρεται να ασέλγησε στα 14χρονα παιδιά τους.

«Το πιο σοκαριστικό είναι αυτό που είδα μετά. Στην ασφάλεια. Ήταν στο κινητό του, όχι στο Facebook, το οποίο του έλεγε "Τί ώρα θα κάνουμε τη δουλειά; Έλα θα κάνουμε τη δουλειά και θα φύγουμε". Κι έχω πάθει σοκ! "Πες στην μάνα σου ότι θα πας στον πατέρα σου, πες στον πατέρα σου ότι θα πας σε ένα φίλο σου για να βγούμε μαζί"!» περιγράφει μητέρα μαθητή.

«Αφού έγινε γνωστό αυτό το συμβάν, συζητούσαν όλοι γι' αυτό το θέμα. Πολλά παιδιά είπαν ότι τους είχε στείλει το ίδιο άτομο μήνυμα» αποκαλύπτει μαθητής.

Οι περιγραφές προκαλούν ανατριχίλα. Ο 30χρονος προσέγγιζε τα υποψήφια θύματά του μέσω Facebook. Κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους κι ύστερα τα μυούσε στον αρρωστημένο κόσμο του!

«Τον ίδιο τον είχα συναντήσει πολλές φορές με το γιο μου να τον χαιρετάει σε διάφορα μέρη, απ' έξω από το μαγαζί που δούλευε, στην πλατεία μου έλεγε μαμά ο γνωστός μου ο τάδε» είχε πει η μητέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις