Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αυτό είναι το ΠΡΟΣΗΜΟ που οδηγεί στην επιτυχία

Αυτό είναι το ΠΡΟΣΗΜΟ που οδηγεί στην επιτυχία

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, Διευθυντής Σπουδών, μιλά στο thebest.gr

Κάθε χρόνο, οι υποψήφιοι θέλουν να βάλουν θετικό πρόσημο στην προσπάθειά τους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το φροντιστήριο ΠΡΟΣΗΜΟ είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει βοήθεια και σωστή κατεύθυνση στους μαθητές που θέλουν να λάβουν ανώτατη εκπαίδευση. Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, Διευθυντής Σπουδών του φροντιστηρίου, μιλά στο thebest.gr για τη φιλοσοφία του φροντιστηρίου και το μυστικό της επιτυχίας.

Ποιό είναι το φροντιστήριο ΠΡΟΣΗΜΟ;

Πρόκειται για ένα φροντιστήριο με εξειδίκευση στις θετικές και στις οικονομικές επιστήμες. Λειτουργεί από το 2011 στο κέντρο της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Μιλήστε μας για το εκπαιδευτικό προσωπικό

Όλοι ανεξαιρέτως οι καθηγητές που διδάσκουν στο φροντιστήριό μας είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, πέντε είναι κάτοχοι διδακτορικών τίτλων και δύο είναι υποψήφιοι διδάκτορες. Όλοι διαθέτουν πολυετή διδακτική εμπειρία, μάλιστα πολλοί από τους καθηγητές έχουν διδάξει και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τι έχει να παρουσιάσει η μέχρι τώρα πορεία του φροντιστηρίου σας;

Το κυριότερο επίτευγμα είναι οι επιτυχίες των μαθητών μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ενδεικτικά, ο μέσος όρος των αριστούχων μας είναι τετραπλάσιος από τον μέσο όρο των αριστούχων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Τι είναι αυτό που σας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα φροντιστήρια;

Η έμφαση που δίνουμε στην ολόπλευρη εκπαίδευση των μαθητών. Παράλληλα με την προετοιμασία για το σχολικό πρόγραμμα, διοργανώνουμε εκπαιδευτικές δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της αριστείας, όπως το σκακιστικό τουρνουά με έπαθλο ετήσιες υποτροφίες. Επιπλέον, προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για εξωσχολικούς διαγωνισμούς στα μαθηματικά, τη φυσική, τη χημεία και την έκθεση.

Σε ποιους παράγοντες οφείλεται η επιτυχία του φροντιστηρίου;

Πρωτίστως στο προσωπικό μας, αλλά και στην οργάνωση και τον προγραμματισμό. Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς διανέμουμε ένα χρονοδιάγραμμα στους μαθητές μας, στο οποίο ορίζονται τα διαγωνίσματα ολόκληρου του έτους για κάθε τάξη, καθώς και οι προγραμματισμένες ενημερώσεις γονέων. Επίσης, τα τμήματά μας είναι αυστηρώς ολιγομελή και ομοιογενή, ενώ πραγματοποιούνται και προσωπικές συνεντεύξεις των διευθυντών σπουδών με τους μαθητές.

Ποιές είναι οι υπόλοιπες παροχές που προσφέρετε;

Η βασικότερη είναι τα βιβλία μας. Δεν πρόκειται για τα συνηθισμένα φυλλάδια που δίνει κάθε φροντιστήριο, αλλά για ολοκληρωμένα βοηθήματα που καλύπτουν πλήρως τις εξεταστικές ανάγκες των μαθητών. Σημαντική βοήθεια για τα παιδιά είναι και το σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργανώνουμε κάθε χρόνο.

Info:

Ρήγα Φεραίου 61 & Ραδινού, Τ: 2614001339

Παπαρρηγοπούλου 1 & Ρ. Φεραίου, Τ: 2614 000 866

prosimo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά