Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Φωτεινό Αστέρι συγκεντρώνει σχολικά είδη

Το Φωτεινό Αστέρι συγκεντρώνει σχολικά είδη

Για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη

Το Φωτεινό Αστέρι συγκεντρώνει σχολικά είδη για παιδιά που τα έχουν ανάγκη, στα γραφεία του συλλόγου Ελ. Βενιζέλου 122. Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:  

«Η σχολική χρονιά πλησιάζει και οι μέρες που θα φέρουν σε δύσκολη θέση δεκάδες γονείς της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας  έρχονται.

Ο λόγος; Το ξεκίνημα της σχολικής χρονιά είναι  για τις οικογένειες αυτές ένας επιπλέον πονοκέφαλος στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό που αποτελείται για τις περισσότερες από τα επιδόματα πρόνοιας

 Κατά συνέπεια αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στα χρήματα που χρειάζονται για τις σχολικές ανάγκες των παιδιών τους, ανάγκες που όμως κάθε χρόνο αυξάνονται και κάνουν τους μαθητές των οικογενειών αυτών να αισθάνονται μειονεκτικά απέναντι στους συμμαθητές τους.

Το Φωτεινό Αστέρι, έχοντας βρεθεί από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του στο πλευρό των οικογενειών αυτών και των παιδιών τους, δεν θα μπορούσε να μην λάβει υπόψη του και να μην κάνει κάτι για τις ανάγκες αυτές.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια κάθε ξεκίνημα σχολικής σεζόν διοργανώνει και φέτος για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, καλώντας όλους  να βοηθήσουν σε αυτή τη προσπάθεια που θα γίνει, κάνοντας τα παιδιά των οικογενειών αυτών να αισθανθούν χαρούμενα και ισότιμα απέναντι στους συμμαθητές τους.

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου Ελ. Βενιζέλου 122  Πάτρα  και θα κρατήσει όσες μέρες χρειαστεί προκειμένου να μαζευτούν όσο περισσότερα σχολικά είδη γίνονται , ώστε μαζί με αυτά να αυξηθούν και τα χαμόγελα των παιδιών.

Γίνε και εσύ μέρος αυτής της αλυσίδας, αυτής της προσπάθειας γιατί όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα να ζήσουν στο έπακρο τα μαθητικά τους χρόνια και την εμπειρία των θρανίων που θα διαμορφώσει την προσωπικότητα τους, βγαίνοντας από τα σχολεία έτοιμοι πολίτες για τις κοινωνίες του αύριο.  Για τις κοινωνίες της ελπίδας. 

https://tofoteinoasteri.org/»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις