Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Άννα Βίσση live την Τετάρτη στην Πάτρα

H Άννα Βίσση live την Τετάρτη στην Πάτρα

Θα την πλαισιώνει 11μελής μπάντα & 2 νέοι τραγουδιστές

H κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια Άννα Βίσση όπως είδαμε σε διαφημιστικές αφίσες που έχουν μπει σε διάφορα σημεία της πόλης, καταφθάνει στην Πάτρα για ένα μουσικό live στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής της περιοδείας, την ερχόμενη Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 μετά τις 21.00 σε γνωστό χώρο της παραλίας των Μποζαιτίκων.

Η παρουσία της Ελληνοκύπριας Άννας Βίσση με μία καριέρα που ξεπερνά τα σαράντα χρόνια, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή μουσική σκηνή είναι αξιοπρόσεκτη. Η Άννα Βίσση που έχει πάει και τουλάχιστον 3 φορές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον και από το έντεχνο ξεκίνημα της τη δεκαετία του ’70 πέρασε στη συνέχεια με επιτυχία στην ποπ και λαική μουσική, ξέρει να ανανεώνεται και παρά το πέρασμα των χρόνων συνεχίζει να κάνει επιτυχίες και να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Η δημοφιλής λοιπόν καλλιτέχνιδα θα φιλοξενηθεί στις 4/9/2019 στο “Mabrouk” με τους φανατικούς θαυμαστές της όχι μόνο της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό live της.

Να προσθέσουμε πως η Άννα Βίσση με τη «χρυσή» της μπάντα περιοδεύουν αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό! Μετά τις sold-out συναυλίες τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, την κυκλοφορία του νέου της studio άλμπουμ, με τίτλο «Ηλιοτρόπια», από την Panik Gold και τις sold out εμφανίσεις της, για 4η συνεχόμενη σεζόν, στο «Ηotel Ερμού», στην Αθήνα η κορυφαία ερμηνεύτρια ταξιδεύει και χαρίζει στο κοινό μοναδικές στιγμές και στις 4 Σεπτεμβρίου κάνει μία στάση στην Πάτρα.

Έχοντας στο πλευρό της τους 11 ανεπανάληπτους μουσικούς της και δυο ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, η Άννα Βίσση θα ερμηνεύσει τόσο τα καινούργια της τραγούδια αλλά και επιτυχίες από την 45ετή καριέρα της, σε ένα «εκρηκτικό» one woman show, μία μουσική παράσταση – εμπειρία, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η Άννα Βίσση αναμένεται να πάει και στην αγαπημένη της Κύπρο το Σεπτέμβριο για δυο μοναδικές συναυλίες, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας & την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» στη Λεμεσό.

*Τα εισιτήρια στην προπώληση για το live της Πάτρας κοστίζουν 12 ευρώ και μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος στην «Γωνιά του Βιβλίου» και στο Discover. Τα εισιτήρια το βράδυ του live στην πόρτα θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight