Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τέιλορ Σουιφτ και αδελφές Χαντίντ ηγήθηκαν στυλιστικά στα VMAs

Τέιλορ Σουιφτ και αδελφές Χαντίντ ηγήθηκ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Versace, Tom Ford, Charlotte Knowles, Moschino προτίμησαν οι ντίβες του stage και του catwalk σε μια απονομή που φημίζεται για την κακογουστιά της

Αν και το είδωλο Αριάνα Γκράντε αναδείχθηκε «Καλλιτέχνης της χρονιάς» και με το καλύτερο «καλοκαιρινό τραγούδι», το Boyfriend, η ηχηρή απουσία της λόγω της ευρωπαικής της τουρνέ, άφησε το περιθώριο στην έτερη super strar Τέιλορ Σουίφτ να λάμψει ως η αδιαμφισβήτητη φετινή βασίλισσα των VMAs - Video Music Awards 2019. Η Τέιλορ που βραβεύτηκε για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς, αποθεώθηκε και στο red carpet αλλά και «ανοίγοντας» το πρόγραμμα με το πολύκροτο τραγούδι Lover του νέου ομώνυμου και ταχύτατα δημοφιλούς άλμπουμ της. Το ολοκέντητο και εκτυφλωτικά πολύχρωμο Versace blazer dress με τις ψηλές μπότες κατά την άφιξή της στην απονομή αλλά και το πολύ αποκαλυπτικό outfit στη σκηνή (χρυσό μπούστο και σορτσάκι γεμάτο χάντρες) την έχρισαν αυτόματα πρωταγωνίστρια του όλου event. Εighties style φανατικά!

Επίσης στα βραβεία της θεαματικής τελετής της αμερικάνικης μουσικής βιομηχανίας στο Νιου Τζέρσει διακρίθηκαν η Cardi B στη ραπ κατηγορία, οι ερωτευμένοι Καμίλα Καμπέλο και Σάουν Μέντεζ για το ντουέτο Senorita, ενώ ο Lil Nas πανηγύρισε το κορυφαίο κομμάτι Old Town Road (Remix). Το ότι η Μάιλι Σαίρους έκανε την πρώτη ζωντανή της εμφάνιση μετά το χωρισμό της από τον κούκλο ηθοποιό Λίαμ Χάμσγουορθ δέσποσε σταν κους -κους του σόου.

 

Όπως πάντα στα VMAs o εντυπωσιασμός και όχι η κομψότητα αλλά και πάρα πολλές κραυγαλέα κιτς παρουσίες γέμισαν το κόκκινο χαλί. Μετά τηνν Σουίφτ η ειδικοί της μόδας εγκωμίασαν την κοινή εμφάνιση των αδελφών super models Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ οι οποίες εκπροσώπησαν το neutral trend, δηλαδή την μεγάλη επιρροή του μπεζ στη νέα ενδυματολογική σαιζόν. Η πρώτη φορούσε σύνολο Tom Ford και η δεύτερη δημιουργία Charlotte Knowles, ενώ τα μαλλιά τους είχαν ακριβώς τον ίδιο χρωματικό τόνο.

Παρούσες επίσης οι καλλονές Χάιντι Κλουμ (με μαύρο μίνι Nedo) και Αντριάνα Λίμα (με εφαρμοστό Sally La pointe) που υπογράμμισαν συμβατικά τη sexy σιλουέτα τους. Κατά την άποψή μας η Xάλσει με μπορντό διαφάνεια Dundas και η Ζάρα Λάρσον με ρομαντική «ουρά» Giambattista Valli έκαναν τις μόνες couture προσπάθειες. Ωραίες εκκεντρικές νότες ήταν αυτές των Lizzo με κόκκινο βαριετέ otfit MoschinO και ο Mark Jacobs με δικό του γυναικείο κοστούμι. Από εκεί και πέρα χάος στυλιστικό.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View