Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Ηλεία κάνει διακοπές ο Ανδρέας Γεωργίου του "Τατουάζ"

Στην Ηλεία κάνει διακοπές ο Ανδρέας Γεωρ...

Εθεάθη στο Κατάκολο να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα

Μια μικρή... ανάπαυλα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα γυρίσματα της νέας του σειράς, κάνει ο Κυπριακής καταγωγής ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου και επέλεξε να επισκεφτεί την όμορφη Ηλεία συνοδευόμενος από την καλλονή Κλέλια Ανδριολάτου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που το κοινό τον έχει γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από τις επιτυχημένες του σειρές «Μπρούσκο» και «Τατουάζ» το οποίο έριξε αυλαία πριν λίγο καιρό στον Alpha, βρέθηκε όπως αναφέρει το patrisnews.com, τη Δευτέρα 5/8/2019 το απόγευμα σε γνωστό κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα, στο Κατάκολο όπου και απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου δεν παρέλειψε να «ανεβάσει» και insta-story, για να κρατά… «ενήμερους» τους διαδικτυακούς του φίλους, στον λογαριασμό του στο instagram. Δεν είναι πρώτη φορά που η Ηλεία γίνεται το επίκεντρο και προορισμός για τις καλοκαιρινές διακοπές γνωστών καλλιτεχνών και ανθρώπων του θεάματος και της σώουμπιζ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει ως γνωστόν, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 τη νέα του σειρά με τίτλο «Οκτώ Λέξεις» που θα προβάλλεται αυτή τη φορά από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Η σειρά, βασίζεται σε μια παλαιότερη ιδέα που είχε η ομάδα του «Τατουάζ» για ταινία, ωστόσο τροποποιήθηκε και ήρθε στα «μέτρα» μιας τηλεοπτικής σειράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight