Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από το πανεπιστήμιο της Πάτρας, υποψήφιος σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Από το πανεπιστήμιο της Πάτρας, υποψήφιο...

Τι είναι το fisea

Υποψήφιος στον διαγωνισμό Youth Citizen Entrepreneurship Competition στην κατηγορία Best Project 2019 είναι ο Ιωάννης Εμμανουήλ Κοσμαδάκης που σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Πρόκειται για έναν παγκόσμιο διαδικτυακό διαγωνισμό, που δίνει τη δυνατότητα στους νέους (ηλικίας 15-35 ετών) από όλο τον κόσμο να υποβάλουν τις καινοτόμες ιδέες και τα έργα τους με κοινωνικό αντίκτυπο, με στόχο την αντιμετώπιση των σημαντικότερων κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων του πλανήτη μας.

Ο Ιωάννης Εμμανουήλ Κοσμαδάκης είναι ο ένας από τους δύο Έλληνες σπουδαστές που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, που έχει μεγάλο κύρος και διεθνές βεληνεκές, με τους τεχνολογικούς παγκόσμιους σύγχρονους κολοσσούς να έχουν στρέψει τα βλέμματα επάνω του, προκειμένου να εντοπίσουν νέες καινοτόμες ιδέες. 

Το έργο που εξασφάλισε μία θέση στο διαγωνισμό στον σπουδαστή του Πανεπιστημίου Πατρών είναι το fisea.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα που παρέχει ενσωματωμένα και αφομοιωμένα ταξίδια ψαρέματος

Πρόκειται για ένα project που έχει ως όραμά του να δημιουργηθεί μέσα από αυτό η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα που να παρέχει ενσωματωμένα και αφομοιωμένα ταξίδια ψαρέματος, έχοντας σαν σκοπό του να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ψαράδων και να τους διευκολύνει στη δουλειά τους. 

Σε ποιους απευθύνεται η πλατφόρμα

Η εφαρμογή που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες αλιείς, αλλά και ερασιτέχνες, ευελπιστώντας ότι μέσα από τη λειτουργία του θα συμβάλει στην ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, σε μία χώρα που έχει απεριόριστες δυνατότητες, με πολλά μέρη για ψάρεμα που θα μπορούσαν να προσελκύσουν επισκέπτες αυτού του είδους από όλα τα μέρη του κόσμου. 

Πώς λειτουργεί

Η πλατφόρμα μπορεί να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο και το σημείο επαφής για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ταξιδέψουν για να επιδοθούν στο ψάρεμα, δίνοντάς τους χρήσιμες πληροφορίες για κάθε μέρος, δημιουργώντας παράλληλα μέσα από την παρουσία της δεσμούς αλληλεπίδρασης με ταξιδιωτικά πρακτορεία, με αεροπορικές εταιρείες με ξενοδοχεία, με εστιατόρια και γενικότερα με διαφόρων ειδών υπηρεσίες που μπορούν να διευκολύνουν το ταξίδι του ενδιαφερόμενου. 

Ο διεθνής αυτός διαγωνισμός γίνεται με τη μορφή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, κάτι που σημαίνει ότι το έργο του σπουδαστή της Πάτρας έχει ανάγκη από την υποστήριξή όλων μας, προκειμένου να έχει μία καλή τύχη στην αξιολόγηση και στη διεκδίκηση των βραβείων.

Μάθετε περισσότερα για το fisea και ψηφίστε εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις