Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλεξοπούλου: Εθνική Αρχή Διαφάνειας με την Πάτρα στο προσκήνιο

 Αλεξοπούλου: Εθνική Αρχή Διαφάνειας με ...

Συνάντηση με την Προϊσταμένη και τα στελέχη του Περιφερειακού Γραφείου του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στην Πάτρα

Συνάντηση με την Προϊσταμένη και τα στελέχη του Περιφερειακού Γραφείου του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στην Πάτρα, πραγματοποίησε η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, σε συνέχεια σχετικής παρέμβασής της στον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας, με σκοπό τη διατήρηση της δομής του Σώματος στην Πάτρα. 

Κατά τη συνάντηση, η κυρία Αλεξοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το σχέδιο νόμου για το Επιτελικό Κράτος, το οποίο συζητείται τις τελευταίες ημέρες στο Εθνικό Κοινοβούλιο, αποτελεί μια θεσμική τομή που θα καθορίσει το μέλλον της Δημόσιας Διοίκησης στη χώρας μας για τις επόμενες δεκαετίας. Σε αυτό ορθώς προβλέπεται και η δημιουργία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, υπό την οποία συνενώνονται όλες οι μέχρι σήμερα δομές εσωτερικού έλεγχου του συνόλου της Δημόσιας Διοίκησης.

Το αδιαμφισβήτητο έργο που έχει επιτελέσει το Περιφερειακό Γραφείο του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης της Πάτρας, έργο που αποδεικνύεται από τις εκθέσεις πεπραγμένων των παρελθόντων ετών,  σε συνδυασμό με τον πληθυσμιακό παράγοντα αλλά και με το γεγονός ότι η Πάτρα αποτελεί την έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, δεν αφήνουν περιθώρια να πάψει ή να μεταφερθεί η λειτουργία του. Αυτή είναι η άποψή μου και αυτήν ακριβώς τη διαβεβαίωση μου έδωσε ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης όταν επικοινώνησα μαζί του.

Αισθάνομαι ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή και ευχαριστώ θερμά τους εργαζομένους του παραρτήματος του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης της Πάτρας για τη φιλοξενία στο χώρο εργασίας τους», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις