Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ναυαγός ο Γιώργος Λιάγκας στο τρέιλερ της νέας του εκπομπής -ΒΙΝΤΕΟ

Ναυαγός ο Γιώργος Λιάγκας στο τρέιλερ τη...

Είναι στην κυριολεξία αγνώριστος!

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής που μέχρι πρότινος ήταν στον ΑΝΤ1 αλλά τον χειμώνα που αμς πέρασε παρέμεινε ανενεργός, θα έχει διπλή καθημερινή παρουσία με μεσημβρινή εκπομπή και απογευματινό τηλεπαιχνίδι στον Σκάι.

Στο μεταξύ η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα από το τρέιλερ για το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» που θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο, την οποία και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Χάρης Γούλιος (συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ για την καμπάνια) δείχνει τον παρουσιαστή στην κυριολεξία αγνώριστο με πολλά μαλλιά και μούσια, ως άλλο ναυαγό. Μετά από δύο χρόνια σιωπής, λοιπόν, ο… ναυαγός Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει δυναμικά στις οθόνες μας, όπως αναφέρει το zappit.gr.

Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το πρωτότυπο και ξεκαρδιστικό τρέιλερ, το οποίο αποκάλυψε και τον τίτλο της εκπομπής: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή έχει ως εξής:

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

O Γιώργος Λιάγκας θα ενισχύσει από τη νέα σεζόν το πρόγραμμα του καναλιού αναλαμβάνοντας τη ζώνη του σταθμού 12.00 με 14.00 και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight