Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Ο Ανδρέας Συνοδινός ήταν αξιωματικός με σπάνιες αρετές

Νίκος Νικολόπουλος: Ο Ανδρέας Συνοδινός ...

Δήλωση του δημοτικού συμβούλου Πατρέων και πρώην βουλευτή

 

Με αφορμή την απώλεια του ικανότατου αξιωματικού της ΕΛΑ, Ανδρέα Συνοδινού, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» Νίκος Νικολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Στο πρόσωπό του απεικονιζόταν η Αστυνομία που θέλουμε!!

Ο Ανδρέας Συνοδινός χωρίς ίχνος υπερβολής σφράγισε μια ολόκληρη εποχή της ΕΛ.ΑΣ. Αχαΐας . Μια εποχή – υπόδειγμα λειτουργίας , ευταξίας, νομιμότητας και ειλικρινούς σχέσης με τον  πολίτη.

Ο άξιος αξιωματικός και παλιός αθλητής έφυγε πρόωρα , αλλά γενναία σκορπώντας θλίψη στη Πατραϊκή κοινωνία γιατί ήταν καθολικά αποδεκτό το έργο που άφησε στη Πάτρα και την ευρύτερη περιχή .

Σπανίζουν οι περιπτώσεις δημόσιων ανδρών με τόσο μεγάλο εύρος αναγνώρισης και αποδοχής.

Σήμερα κατά την εξόδιο ακολουθία, φάνηκε το υπέρμετρο κοινωνικό και υπηρεσιακό εκτόπισμα του αξιωματικού Ανδρέα Συνοδινού.

Η παρακαταθήκη που άφησε στην οικογένειά του είναι ανεκτίμητη. Οι διαμαντόπετρες του ήθους , της εντιμότητας των υπηρεσιακών δεξιοτήτων και της κοινωνικότητάς του, κόσμησαν τον χαρακτήρα του και τον κατατάσσουν στους κορυφαίους και αξέχαστους συμπολίτες μας.

Είχα την εξαιρετική τύχη να συνδέομαι με την οικογένεια του εκλιπόντος, γιατί νονός του Ανδρέα ήταν ο αείμνηστος πατέρας μου Γιάννης . Είχα δηλαδή έναν πρόσθετο  λόγο να παρακολουθώ, να χαίρομαι και να θαυμάζω την συναρπαστική διαδρομή αυτής της πολυσχιδούς προσωπικότητας που διέπρεψε στον οικογενειακό,τον επαγγελματικό και τους αθλητικούς στίβους.

Έφυγε μεν ο σπουδαίος άνθρωπος Ανδρέας Συνοδινός εν μέσω άβατης θλίψης, ωστόσο μας εκχώρησε το σπάνιο παράδειγμά του για χρηστή χρήση και υπ΄ αυτή την έννοια εύχομαι η εξ ύψους παρηγορία να απαλύνει τον πόνο των δικών του ανθρώπων. «Αιωνία του η μνήμη»."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις