Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Beyonce έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο και επισκίασε τη Μέγκαν Μαρκλ

Η Beyonce έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο ...

Στην πρεμιέρα του φιλμ «Τhe Lion King» της Ντίσνει στο Λονδίνο

Η "βασίλισσα της Αμερικής" Beyonce σύναψε τις πρώτες διπλωματικές σχέσεις της με τη Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσσεξ, το περασμένο σαββατοκύριακο στην πρεμιέρα της ταινίας “The Lion King – Ο Βασιλιάς των Λιονταριών”, στο Λονδίνο.

Ήταν σίγουρα μια χαρούμενη στιγμή, αλλά μερίδα του Τύπου δεν θα μπορούσε να την αφήσει χωρίς να προσθέσει και σχολιάσει κάποια στοιχεία αντιπαράθεσης.

Υπήρξε μία συζήτηση ότι η σταρ της ποπ Beyoncé έσπασε αυτή την παλιά άμορφη έννοια που λέγεται «βασιλικό πρωτόκολλο» κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας. Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Entertainment Tonight, η βασιλική ασφάλεια περίμενε τη Μέγκαν και τον Πρίγκιπα Χάρι να περπατήσουν στο (κίτρινο) χαλί τελευταίοι και μάλιστα έπρεπε να το καθαρίσουν.

Φυσικά, όποιος είναι εξοικειωμένος με το "πρωτόκολλο Beyonce" γνωρίζει ότι συνήθως στη βασίλισσα της R&B και ποπ, Mπιγιονσέ αρέσει να είναι η τελευταία που βαδίζει στο χαλί και αυτό ακριβώς συνέβη το σαββατοκύριακο. Την συνόδευσε ο σύζυγος της, ράπερ Jay Z.

H πηγή του ET ανέφερε επίσης ότι η Beyonce και ο Jay Z "επισκίασαν εντελώς" το βασιλικό ζευγάρι τουλάχιστον όπως προέκυψε από τη μέτρηση του ενθουσιασμού του πλήθους.

Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Η Beyonce πρωταγωνιστεί στην ταινία και σε αντίθεση με τη Δούκισσα του Σάσσεξ δεν βρίσκεται συχνά στο Λονδίνο.

Πηγή: ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight