Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το βραδινό συναπάντημα της Κοινο_Τοπίας υπό το φως της πανσελήνου

Το βραδινό συναπάντημα της Κοινο_Τοπίας ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Τη βραδιά της Πανσελήνου του Ιουλίου τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr διάλεξαν για ένα καλοκαιρινό συναπάντημα.

Στο ξεχωριστό γιαλό γιαλό, προς το τέρμα Βραχναιίκων -δίπλα στο κύμα- που και άλλες φορές έχει φιλοξενήσει εκδηλώσεις του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να γευτούν εδέσματα από το μενού του καταστήματος εστίασης, να συζητήσουν, να θυμηθούν στιγμές από δράσεις τους αλλά και να προσχεδιάσουν τις επόμενες.

Ο καιρός κάνοντας την έκπληξη ήταν υπέροχος και το πέρασμα του ‘‘Αντίνοου’’ δεν αποτέλεσε ούτε μέρος των συζητήσεων της παρέας ενώ στο τέλος της βραδιάς οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ιδιαίτερο χειροποίητο γλυκό ταψιού που πρόσφερε το ενεργό μέλος της Κοινο_Τοπίας Χριστίνα Μαυροπούλου.

Οι τυχεροί που προσήλθαν εγκαίρως απόλαυσαν τη δύση του Ηλίου κάπου στο βάθος του Πατραϊκού κόλπου και του Ιονίου Πελάγους.

Το ηλιοβασίλεμα έχει προσεγγιστεί μέσω του λόγου από πολλούς και να μερικά ενδεικτικά αποφθέγματά τους. ‘‘Μην ξεχνάτε ότι τα όμορφα ηλιοβασιλέματα χρειάζονται νεφελώδη ουρανούς’’ PauloCoelho, ‘‘Κάθε ανατολή ηλίου ας φέρνει περισσότερες υποσχέσεις και κάθε δύση ας φέρνει περισσότερη γαλήνη’’ Umair Siddiqui, ‘‘Υπάρχει μια ανατολή ηλίου και μια δύση κάθε μέρα και είναι εντελώς δωρεάν. Μη χάσεις πολλά και από τα δύο’’ Jo Walton, ‘‘Δεν υπάρχει ποτέ μια ίδια ανατολή ηλίου ή ένα ίδιο ηλιοβασίλεμα’’ Carlos Santana, ‘‘Η ηλικία δεν έχει σημασία. Ρώτησε με πόσα ηλιοβασιλέματα έχω δει, πόσες καρδιές έχω αγαπήσει, πόσα ταξίδια έχω κάνει ή πόσες συναυλίες έχω παρακολουθήσει. Τόσων χρόνων είμαι’’ Joelle, ‘‘Επέτρεψε στην αποτυχία να σου διδάξει ένα πολύτιμο μάθημα: Κάθε ηλιοβασίλεμα είναι η αρχή μιας πολύ-πολύ όμορφης ανατολής’’ Sri Chinmoy, ‘‘Μάθε τι θέλεις να κάνεις, κράτα τη σκέψη σταθερά στο μυαλό σου, κάνε καθημερινά ό,τι πρέπει να γίνει και κάθε ηλιοβασίλεμα θα σε βρίσκει πολύ πιο κοντά στο στόχο σου’’ Elbert Hubbard, ‘‘Είναι σχεδόν αδύνατον να παρακολουθήσεις ένα ηλιοβασίλεμα και να μην ονειρευτείς’’ Bern Williams, ‘‘Τα σύννεφα έρχονται πλέον στη ζωή μου, όχι για να φέρουν βροχή ή καταιγίδα αλλά για να προσθέσουν χρώμα στον ουρανό κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματός μου’’Rabindranath Tagore.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις