Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεύτηκε σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης ο Θανάσης Λοτσάρης

Κηδεύτηκε σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης...

Τα καταστήματα του ομώνυμου ζαχαροπλαστείου παρέμειναν την Πέμπτη 18/7 κλειστά

Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης κηδεύτηκε την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών, ο συμπολίτης επιχειρηματίας Θανάσης Δημ. Λοτσάρης, του ομώνυμου ζαχαροπλαστείου, οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο ναός του Αγίου Ελευθερίου ήταν γεμάτος από κόσμο, δείγμα της ευρείας και μεγάλης εκτίμησης που έτρεφαν οι Πατρινοί στον εκλιπόντα, ο οποίος προ 42 ετών το 1977 είχε ιδρύσει μαζί με τον αδελφό του Γιάννη Λοτσάρη το ζαχαροπλαστείο που στην πορεία αναδείχθηκε και καθιερώθηκε ως ένα από τα καλύτερα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής με πάντα ποιοτικά και γευστικότατα γλυκά και παγωτό.

Ο Θανάσης Λοτσάρης που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας τα τελευταία τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια, ήταν παντρεμένος από το 1972 με τη Μαρία Λοτσάρη, και απέκτησε τρία παιδιά, τον Δημήτρη, τον Χρήστο και τη Σόνια, ενώ είχε την χαρά να γνωρίσει και έναν εγγονό που έχει πάρει το όνομα του, Αθανάσιος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως νέος ο Θανάσης Λοτσάρης είχε θητεύσει πάνω στον απαιτητικό τομέα της ζαχαροπλαστικής στον θρυλικό Βοσινάκη ενώ με τη σειρά του το κατάστημα Λοτσάρης έμελλε στην συνέχεια να αποτελέσει το «φυτώριο» για πολλούς μελλοντικούς επαγγελματίες – ζαχαροπλάστες της Πάτρας και άλλων περιοχών.

Ο θάνατος του λύπησε πολλούς. Παρόντες στην εξόδιο ακολουθία ήσαν και όλοι όσοι εργάζονται στην επιχείρηση Λοτσάρης ενώ τα 2 καταστήματα στην οδό Κανάρη και Μαιζώνος και στην πλατεία Γεωργίου στο πάνω μέρος παρέμειναν την Πέμπτη κλειστά σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος.

Παράκληση της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για την ενίσχυση του ιδρύματος «Μέριμνα».

Η ταφή του Θανάση Λοτσάρη έγινε στο Κοιμητήριο Αγίου Αθανασίου Συχαινών.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις