Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Spirit", το νέο τραγούδι της Μπιγιονσέ για την ταινία "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών" της Ντίσνει -Ακούστε το

"Spirit", το νέο τραγούδι της ...

Η ταινία όπου η διάσημη ποπ σταρ δανείζει και τη φωνή της, παίζεται ήδη από 18/7 στην Ελλάδα & στην Πάτρα

Όλοι περιμένουν το live action ριμέικ του «Βασιλιά των Λιονταριών» της Ντίσνει που ξεκίνησε την πορεία του στις Ελληνικές αίθουσες (και της Πάτρας) καθώς και διεθνώς, με αγωνία για να ξαναζήσουν την εμπειρία της κλασικής ταινίας του στούντιο της Disney για άλλη μια φορά στο σινεμά. Το 1ο φιλμ είχε βγει το 1994 και είχε «σκίσει». Πέρα όμως από το φιλμ, οι θεατές και οι φαν έχουν αδημονία και ενδιαφέρον και για έναν επιπλέον λόγο, για να ακούσουν το νέο κομμάτι της ποπ σταρ Beyoncé που έγραψε για την ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», με τίτλο «Spirit».

Η Μπιγιονσέ δανείζει τη φωνή της στην ταινία που έχει σκηνοθετήσει ο Τζον Φαβρό. Η Μπιγιονσέ θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου 2019, συμπίπτοντας και με την έξοδο του φιλμ στις ΗΠΑ, ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τίτλο «The Lion King: The Gift» με τραγούδια εμπνευσμένα από την ταινία, στο οποίο συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως Pharell, Kendrick Lamar, Childish Gambino, 070 Shake, Tierra Whack και τον σύζυγό της Jay-Z.

Κάθε live action remake της Disney έχει και από ένα καινούργιο τραγούδι, και φέτος το «Spirit» είναι εκείνο που θα προωθήσει το στούντιο για την κατηγορία του Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού. Όπως αναφέρει το flix.gr, πριν μια βδομάδα το τραγούδι «Spirit» κυκλοφόρησε για ένα πρώτο άκουσμα και απέσπασε καλές κριτικές ενώ τώρα υπάρχει κι ένα βίντεο κλιπ το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στο φιλμ δανείζει τη φωνή του στον Σίμπα ο Ντόναλντ Γκλόβερ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight