Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μια δύσκολη εποχή έρχεται

Μια δύσκολη εποχή έρχεται
Θάνος Αμπατζής

Γράφει ο Θάνος Αμπατζής - Δικηγόρος

Χθες παρακολούθησα στο site σας το βίντεο με την σύλληψη του άστεγου στην Αθήνα και διάβασα τη σχετική ανακοίνωση  της Αστυνομίας. Καταρχήν οφείλω να σας συγχαρώ για την ορθή ενημέρωση των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας. Δεν αρκεστήκατε μόνο στα όσα υποστηρίζει η Αστυνομία, αλλά δώσατε και την εικόνα (μάλλον τον ήχο, λόγω σκοτεινής λήψης), ώστε να ενημερωθεί σωστά ο πολίτης. Αλήθεια, αυτός που έγραψε την ανακοίνωση της Αστυνομίας είδε το βίντεο; Αν όχι, βιάστηκε. Αν ναι πρέπει να ντρέπεται. Ποια σχέση έχουν τα ιστορούμενα στην ανακοίνωση με τα όσα ακούγονται από το στόμα του ταλαίπωρου άστεγου, αλλά και των πολιτών που παρακολουθούσαν την σκηνή της σύλληψης και του ξυλοδαρμού του πολίτη, ένας από τους  οποίους προφανώς βιντεοσκόπησε για 11 λεπτά τα τεκταινόμενα.

Το συμπέρασμα εύγλωττο. Έτσι, ανήμπορος πολίτης χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ, προφανώς με ιδιαίτερη βαρβαρότητα, αν κρίνει κανείς από τις οιμωγές του θύματος. Μια Αστυνομία που διαστρεβλώνει την αλήθεια, για να προστατεύσει τους παρανομήσαντες αστυνομικούς. Από πολύ νωρίς φαίνεται η Αστυνομία αντιλήφθηκε τα νέα «καθήκοντά» της με την νέα Κυβέρνηση. Ίσως να θυμήθηκαν οι αρμόδιοι τη ρήση του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού «το κράτος είσθε σεις, οι αστυνομικοί». Φοβάμαι ότι το περιστατικό αυτό είναι η αρχή μιας δύσκολης εποχής που φαίνεται να έρχεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις