Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Oταν η Μπιγιονσέ συνάντησε τη Μέγκαν ήταν ντυμένες τελείως διαφορετικά

Oταν η Μπιγιονσέ συνάντησε τη Μέγκαν ήτα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στην ευρωπαική πρεμιέρα του «Βασιλιά των λιονταριών» το pop glamour ανταγωνίστηκε το little black dress με σκουλαρίκια του ελληνα Nikos Koulis

Το «χρυσό» και πανίσχυρο ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας της Αμερικής, η δημοφιλέστατη τραγουδίστρια pop idol Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της μεγαλοπαραγωγός Jay- Z, λάμπρυναν με την άφιξή τους την θεαματική ευρωπαική πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ριμέικ του «Βασιλιά των λιονταριών» στο Odeon Luxe Cinema της Leicester Square στην καρδιά του Λονδίνου, την Κυριακή το βράδυ. Στο κόκκινο χαλί, το ντουέτο συνάντησε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ τους οποίους και συμβούλεψαν για το νεογέννητο Αρτσι ως πιο έμπειροι γονείς, συστήνοντάς τους πάντως «να βρίσκουν πάντα χρόνο για τον εαυτό τους».

Οι δυο κυρίες κινήθηκαν εντελώς διαφορετικά στυλιστικά: Η Μπιγιονσέ επένδυσε στο έντονο χρώμα, στο αποκαλυπτικό κόψιμο και στον εντυπωσιασμό επιλέγοντας ένα πλισέ μάξι σε φωτεινό κίτρινο της βιετναμέζας σχεδιάστριας Cong Tri συνδυάζοντάς το με ψηλοτάκουνα πέδιλα Jimmy Choo. Παρά την πληθωρική της σιλουέτα τόλμησε πολύ μεγάλο σκίσιμο και μεγάλο ντεκολτέ.

Η Μέγκαν Μαρκλ προτίμησε τη διαχρονική κομψότητα του little black dress. Εμφανίστηκε με σικάτο μαύρο μίντι φόρεμα Jason Wu με διαφάνεια επάνω και κλος φούστα κάτω, του οποίου το κόστος αγγίζει τις 3.500 λίρες. Τα λεπτεπίλεπτα γοβάκια της ήταν Aquazurra και τα σκουλαρίκια του έλληνα σχεδιαστή Nikos Koulis.

 

Στην πρεμιέρα ήταν παρόντες ο Ελτον Τζον με το σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις, o τραγουδοποιός Φάρελ Γουίλιαμς, ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι οικογενειακώς, ο σταρ των φιλμ δράσης Βιν Ντίζελ και βέβαια όλοι οι συντελεστές της ταινίας. Σημειωτέον η Μπιγιονσέ δανείζει την υπέροχη φωνή της στη λιονταρίνα Nala. Μετά την πρεμιέρα η ντίβα ξενύχτησε σε ιδιωτικό πάρτι στο ονομαστό Harrys Bar του Μayfair.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View