Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Δεν είναι μόνο η κατάργηση της Νομικής

Δεν είναι μόνο η κατάργηση της Νομικής

Της Γεωργίας Παναγιωτοπούλου

Δυστυχώς δεν είναι μόνο η κατάργηση της Νομικής που ζητάει η Υπουργός (πριν ακόμα λειτουργήσει)

Υπάρχει και από τον προηγούμενο Υπουργό μια κατάργηση που δεν συζητήθηκε δυστυχώς καθόλου...

Δεν υπάρχει τμήμα Πληροφορικής που να μπορούν να δηλώσουν οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Πληροφορικής  Οικονομίας στην περιοχή μας.

Μια μεγάλη αδικία εις βάρος πολλών υποψήφιων φοιτητών της Δυτικής Ελλάδας ( και όχι μόνο)!!!

Το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας καταργήθηκε (ή ίσως πιο σωστά συγχωνεύθηκε με το τμήμα ηλεκτρολόγων) και δημιουργήθηκε το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Μηχανικών Πληροφορικής -στην Πάτρα- του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  το οποίο όμως  δεν δέχεται μαθητές του 4ου επιστημονικού πεδίου!!! Στο τμήμα του Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας είχαν πρόσβαση οι μαθητές και του 4ου επιστημονικού πεδίου  Οικονομίας και Πληροφορικής ενώ τώρα έχουν πρόσβαση μόνο του 2ου επιστημονικού πεδίου. Μεγάλη αδικία για μαθητές της περιοχής μας που ήθελαν να σπουδάσουν Πληροφορική κοντά στο σπίτι τους και είχαν επιλέξει 4ο πεδίο (από αυτό το πεδίο δεν έχουν πρόσβαση ούτε στα αντίστοιχα τμήματα Μηχανικών Πληροφορικής  του Πανεπιστημίου της Πάτρας). Λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις οι υποψήφιοι φοιτητές έμαθαν ότι το νέο τμήμα δεν είναι στο νέο μηχανογραφικό του 4ου πεδίου. Άλλη μια αδικία σε βάρος των μαθητών  του 4ου πεδίου.

Εξετάζονται στην  Πληροφορική αλλά δεν μπορούν να δηλώσουν όλα τα τμήματα  Πληροφορικής... ενώ του 2ου πεδίου δεν εξετάζονται στην Πληροφορική αλλά μπορούν να δηλώσουν όλα τα τμήματα Πληροφορικής και Μηχανικών Πληροφορικής/Υπολογιστών!!!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις