Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Tον Οκτώβριο η παράσταση "Κι από Σμύρνη...Σαλονίκη" - Θα παίξει και η Πατρινή Όλγα Πολίτου

Tον Οκτώβριο η παράσταση "Κι από Σμ...

Είναι η συνέχεια της πολύ επιτυχημένης παράστασης "Σμύρνη μου Αγαπημένη"

Το νέο έργο της Μιμής Ντενίση "Κι από Σμύρνη...Σαλονίκη" θ’ ανέβει στα μέσα Οκτωβρίου 2019 στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Ελληνικού Κόσμου στην Αθήνα και αναμένεται από τους θεατρόφιλους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος του έργου "Σμύρνη μου Αγαπημένη" που είχε συγκινήσει χιλιάδες θεατές επί τρία χρόνια και έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού θεάτρου τα τελευταία χρόνια.

Η συνέχεια του έργου διαδραματίζεται στην Θεσσαλονίκη όπου καταλήγει μετά από πολλές περιπέτειες η Φιλιώ Μπαλτατζή, η αρχόντισσα της Σμύρνης, με τα παιδιά της. Ο αγώνας για επιβίωση στην Μεγάλη Πατρίδα την Ελλάδα ξεκινάει στην πολυπολιτισμική κοινωνία της πόλης, ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους πρόσφυγες από τον Πόντο, την Θράκη, την Μικρασία, αλλά και ντόπιους και Εβραίους. Μέσα από καινούργιες σχέσεις, φιλίες, συγκρούσεις και αντιξοότητες, καταφέρνουν να φτιάξουν καινούργια ζωή και να φτιάξουν την καινούργια Ελλάδα.

Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Μιμή Ντενίση που επίσης πρωταγωνιστεί. Τα σκηνικά είναι του Μανώλη Παντελιδάκη και τα κοστούμια υπογράφει η Ηλένια Δουλαδίρη.  

Μεταξύ των ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση είναι και η Πατρινής καταγωγής ηθοποιός Όλγα Πολίτου, η οποία στις 11 Ιουλίου είχε και την ονομαστική της εορτή. Η αγαπητή ηθοποιός έχει ξανασυνεργαστεί με την Μιμή Ντενίση κατά το παρελθόν.

Στην παράσταση "Κι από Σμύρνη...Σαλονίκη" παίζουν οι:

ΝΤΕΝΙΣΗ - ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΡΜΕΝΗΣ - ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ - ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ - ΜΑΚΑΛΙΑΣ - ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ - ΠΟΛΙΤΟΥ - ΜΙΧΑΗΛ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΨΥΧΡΑΜΗ - ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ - ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΗ - ΣΙΓΑΛΑ - ΕΓΓΛΕΖΑΚΗ και 20 ηθοποιοί ακόμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight