Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αντίστροφη μέτρηση: Στις 7 η ανακοίνωση του exit poll

Αντίστροφη μέτρηση: Στις 7 η ανακοίνωση ...

Εθνικές εκλογές 2019 ζωντανά από το thebest.gr

Στις 19:00 κλείνουν οι κάλπες, στις οποίες προσέρχονται οι Έλληνες εκλογείς προκειμένου να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στη Βουλή. Πλέον το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Στις 19:00 θα ανακοινωθεί ένα exit poll, το οποίο θα είναι κοινό, για όλα τα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και την ΕΡΤ. Λίγη ώρα αργότερα, και συγκεκριμένα στις 21: 00, η Singular Logic θα μεταδώσει την πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών καθώς και για τις έδρες που θα καταλάβουν τα κόμματα. Εκτίμηση για τη σταυροδοσία θα υπάρξει από το Υπουργείο στις 11 το βράδυ.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του thebest.gr, παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις μεταδίδοντας ειδήσεις, ρεπορτάζ, εκλογικά αποτελέσματα, σταυρούς υποψηφίων, αναλύσεις, σχόλια.

 Όλη η δημοσιογραφική ομάδα του the best.gr , πιστή στο ραντεβού με τις Εθνικές Εκλογές 2019, βρίσκεται για ακόμα μία φορά στον παλμό των εξελίξεων παρουσιάζοντας όλα τα πολιτικά γεγονότα και άμεσα το exit poll, καθώς και τα αποτελέσματα για όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις