Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Με επιτυχία η παράσταση της θεατρικής ομάδας των ΚΑΠΗ Πάτρας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με επιτυχία η παράσταση της θεατρικής ομ...

Η παράσταση έγινε σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Η θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ του τμήματος της τρίτης ηλικίας του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων παρουσίασε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων,  την παράσταση με τίτλο «Ξεκινάμε πάμε μακριά» σε σκηνοθεσία του Πατρινού ηθοποιού Σπύρου Κουβαρδά. 

Επίδοξοι ταξιδιώτες, περιπλανώμενοι απάτριδες πολίτες- ακροβάτες στα όρια του νόμου και της παρανομίας, ονειροπόλοι καλλιτέχνες-θύματα καταφερτζήδων του περιθωρίου και ένα χωριό της απομόνωσης που προσδοκά την ευλογία του εμβάσματος, συνέθεσαν  τον ποικιλόχρωμο και διαρκώς μεταβαλλόμενο σκηνικό ενός οικείου χώρου με παραστάτες και συνοδοιπόρους τους κατοίκους της ίδιας πόλης, της δικιάς μας πόλης, της Πάτρας…

Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θεόδωρος Τουλγαρίδης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Ανδρέας Τερζής, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Πέτρος Βάης και το μέλος του ΔΣ του θεάτρου Μαριάννα Σταματιάδου καθώς και το θεατρικό κοινό χειροκρότησαν θερμά και επιβράβευσαν την θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ του τμήματος της τρίτης ηλικίας του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, για τη ζωντάνια, το κέφι, το χιούμορ αλλά και την υποκριτική τους άνεση επί σκηνής.

Το κείμενο ήταν του Βασίλη Κάντα ενώ την σκηνοθεσία και την επιμέλεια των κειμένων είχε αναλάβει ο Σπύρος Κουβαρδάς.

Έπαιξαν οι μουσικοί Παναγιώτης  Τομαράς, Παναγιώτης Αργυρόπουλος  και Γιάννης Φωτόπουλος.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας  του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων. 

Από την πλευρά του τμήματος της τρίτης ηλικίας (ΚΑΠΗ) υπεύθυνη της δράσης ήταν η Κοινωνική Λειτουργός Πελαγία Τσουκαλοχωρίτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture