Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξεκίνησε και στην Πάτρα ο "Spider-man: Μακριά από τον Τόπο του" με τον Τομ Χόλαντ

Ξεκίνησε και στην Πάτρα ο "Spider-m...

Στις ΗΠΑ όπου προβάλλεται σε πάνω από 4600 αίθουσες, αναμένεται να "σκίσει" εισπρακτικά

Έχουμε αναφερθεί ξανά στην πρεμιέρα του νέου φιλμ της Μάρβελ «Spiderman: Μακριά από τον Τόπο του - Spider-Man: Far From Home» που ξεκίνησε να προβάλλεται από την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 στη χώρα μας, και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε. Στις ΗΠΑ ξεκίνησε να παίζεται από την Τρίτη 2/7 και προβλέπεται να αξιοποιήσει με τον καλύτερο & εμπορικότερο τρόπο της μεγάλη αργία στην Αμερική της εθνικής επετείου της Ανεξαρτησίας. Στις ΗΠΑ έχει βγει σε πάνω από 4600 αίθουσες και οι εκτιμήσεις είναι για εισπράξεις που μπορεί να πλησιάσουν και τα 170 εκατ. δολάρια έως και την Κυριακή 7/7.

Κι όλα αυτά ενώ έκανε δυναμικό come back το «Avengers Endgame, Οι Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» των αδελφών Ρούσο στο Αμερικάνικο box office σε μία ύστατη προσπάθεια μετά από 67 μέρες προβολής να πλησιάσει και να ξεπεράσει το ρεκόρ του «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον.

O Peter Parker λοιπόν στο «Spiderman: Μακριά από τον Τόπο του - Spider-Man: Far From Home» (διανομή από Feelgood) αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη παρέα σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπερηρωικές του ενασχολήσεις, όλα θα ανατραπούν, όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Nick Fury. Mαζί θα ξεσκεπάσουν τις μυστήριες επιθέσεις περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

O απίθανος Tom Holland επιστρέφει στον ρόλο του υπερήρωα της διπλανής πόρτας, μετά τα όσα συνέβησαν στην τεράστια εμπορική επιτυχία της ταινίας Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη. O νεαρός Spider-Man, στο καινούργιο κεφάλαιο της σειράς, καλείται να αντικρούσει νέες απειλές σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει για πάντα. Η ταινία διευρύνει το σύμπαν του Spider-Man, βγάζοντας τον Peter Parker από τη γειτονιά του, το Κουινς της Νέας Υόρκης, και ταξιδεύοντάς τον σε όλη την Ευρώπη, κατά τη διάρκεια των διακοπών του, που θα εξελιχθούν στη μεγαλύτερη πρόκληση και την πιο επική περιπέτεια που έχει ζήσει μέχρι τώρα.

Παίζουν ακόμα οι Ζεντάγια, Σάμιουελ Τζάκσον, Τζέικ Γκίλενχαλ, Τζον Φαβρό, Μαρίζα Τομέι, κ.α.

Το φιλμ θα παίζεται και σε 3D. Σκηνοθεσία: Τζον Γουότς.

Η νέα ταινία του ανθρώπου αράχνη ήδη λαμβάνει πολύ καλές κριτικές και έχει 8.2 μέσο όρο στο imdb & 93% στο rotten tomatoes.

Τέλος όπως ανέφερε το boxofficemojo, το «Spider-Man: Far from Home» την 1η μέρα προβολής του στις ΗΠΑ, κόντεψε να πιάσει «ταβάνι» και τα 40 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις (για την ακρίβεια άρχισε εντυπωσιακά την πορεία του με 39.2 εκατ. δολάρια την Τρίτη 2/7). 

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ο Τζέικ Γκίλενχαλ ως Mysterio.

Ο Τζέικ Γκίλενχαλ ως Mysterio.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture