Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη λακκούβα-παγίδα για δίκυκλα, στο Ακταίο - Η κτηματική δεν επιτρέπει ούτε κάλυψή της - ΦΩΤΟ

Μεγάλη λακκούβα-παγίδα για δίκυκλα, στο ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Τα σημάδια διάβρωσης της ακτής στο Ακταίο του Ρίου στην Πάτρα, είναι πιο έντονα από ποτέ. Εργασίες ενίσχυσης του υπεδάφους δεν επιτρέπονται από την κτηματική υπηρεσία. Δεν επιτρέπεται ούτε καν η κάλυψη των λακκουβών που έχουν ανοίξει λόγω συσσώρευσης υδάτων από τον υδροφόρο ορίζοντα, τα οποία καταλήγουν και λιμνάζουν στο δρόμο. Στον διαλυμένο δρόμο άνοιξαν κι άλλες λακκούβες τους χειμερινούς μήνες και το βάθος τους είναι επικίνδυνο ειδικά για τα δίκυκλα.

Οδηγοί δικύκλων που κινούνται στην παραλιακή σπάνε τα μηχανάκια τους και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν τραυματιστεί, πέφτοντας μέσα στις λακκούβες του δρόμου. Ειδικά μια πλησίον του καταστήματος Ταμ – Τουμ, εγκυμονεί κίνδυνο σοβαρού τροχαίου, καθώς έχει βάθος σχεδόν 1 μέτρο και επίσης καλύπτεται από νερά τα οποία λιμνάζουν στο σημείο, μετατρέποντάς την σε παγίδα για τους ανυποψίαστους οδηγούς.

Τους τελευταίους μήνες πρόβλημα εντοπίζεται και στο οδόστρωμα στο γεφυράκι που βρίσκεται στην περιοχή. Λόγω της αυξημένης κίνησης ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, η κατάσταση έχει χειροτερέψει. Κάτοικοι της περιοχής αλλά και καταστηματάρχες κατα καιρούς ρίχνουν λίγο χώμα στις λακκούβες αλλά αυτό δεν αρκεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις