Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σταρ Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το βραβείο Taormina Arte Award στη Σικελία

Η σταρ Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το βραβ...

Η Κίντμαν εγκωμίασε το Ιταλικό σινεμά και τον Φελίνι

Είμαι ερωτευμένη με τον κινηματογράφο. Και θέλω να το πω αυτό γιατί εδώ είναι Ιταλία. Ξεκίνησε τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο... Θεωρώ τον εαυτό μου παγκόσμια ηθοποιό, αγαπώ τον ρωσικό κινηματογράφο, τον γαλλικό, αλλά ξεκίνησα με τον Φελίνι, τότε υπήρχε και ο Κιούμπρικ, αλλά ο Φελίνι... Στα δεκαπέντε μου έφευγα από το σχολείο και πήγαινα στον κινηματογράφο για να βλέπω εικόνες που δεν καταλάβαινα πάντα, αλλά ήξερα ότι θέλω να είμαι ένα κομμάτι αυτού του κόσμου».

Η Αυστραλιανή ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν εγκωμίασε τον Ιταλικό κινηματογράφο και τους δημιουργούς του παραλαμβάνοντας το βραβείο Taormina Arte Award για το σύνολό της καριέρας της στο 65ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνα στη Σικελία, στο Teatro Antico.

Η Νικόλ Κίντμαν συμμετείχε σε masterclass και μίλησε με το κοινό για τις επαγγελματικές και συναισθηματικές επιλογές της και τις επιρροές που οδήγησαν στη σημαντική καριέρα της στον κινηματογράφο.

«Ο μαγικός ρεαλισμός σας με συγκλόνισε. Είδα το "La grande bellezza" στις Κάννες μεσάνυχτα και με κυρίευσε» τόνισε η ηθοποιός.

«Αυτή η χώρα με αγκάλιαζε πάντα με αγάπη. Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ήρθα επτά φορές και, όταν ήμουν δεκαεπτά, όταν αποφάσισα να δω τον κόσμο, πήγα πρώτα στο Άμστερνταμ και μετά στη Ρώμη. Περιπλανήθηκα στους δρόμους αυτής της πόλης ονειρευόμουν να παντρευτώ έναν Ιταλό» είπε η ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight