Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ράιαν Ο' Νιλ για την αγαπημένη του Φάρα Φώσετ: Δεν υπήρχε μέρα που να μην την λατρεύω

Ο Ράιαν Ο' Νιλ για την αγαπημένη του Φάρ...

Δέκα χρόνια μετά το θάνατο της μίλησε στο περιοδικό People

Στο καινούριο τεύχος του Αμερικάνικου περιοδικού People που μπορείτε να βρείτε και στην Πάτρα υπάρχει ένα ωραίο και συγκινητικό αφιέρωμα στην αξέχαστη ηθοποιό Φάρα Φώσετ - Farrah Fawcett με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων από τον θάνατο της στις 25 Ιουνίου του 2009. Η ξανθιά ηθοποιός που ήταν πόστερ σε όλα τα ανδρικά και αγορίστικα δωμάτια τη δεκαετία του ’70 ως «Άγγελος του Τσάρλι», έσβησε στα 62 της χρόνια. Ο αγαπημένος της, ο ηθοποιός Ryan O'Neal στα 78 του χρόνια σήμερα, είπε στο περιοδικό People πως «δεν υπήρχε μέρα που να μην νιώθει πως την αγαπά και την λατρεύει». Τις τελευταίες μέρες της ηθοποιού κι ενώ αυτή νοσηλευόταν σε κρίσιμη πλέον κατάσταση, ο Ράιαν Ο’ Νιλ δεν έφευγε στιγμή από πλάι της και μάλιστα κοιμόταν κοντά της, στο δωμάτιο του Ιατρικού Κέντρου St. John's Medical Center στο Λος Άντζελες.

Η Fawcett πέθανε συνεπεία επιπλοκών από τον καρκίνο. Όπως γράφει το αφιέρωμα του People, ερωτεύτηκε τον όμορφο ξανθό ηθοποιό Ryan O’Neal, από τους μεγαλύτερους σταρ του ’70 χάρη σε ταινίες όπως το «Love story», το «What's Up, Doc? – Mία τρελή, τρελή καταδίωξη» με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ και το «Μπάρι Λίντον», το 1979 όταν η Φώσετ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Lee Majors, σταρ τότε του τηλεοπτικού χιτ, “The Six Million Dollar Man”.

Ο Majors ζήτησε από τον Ryan O’Neal να προσέχει τη Φάρα ενώ αυτός ήταν μακριά για γυρίσματα και τα υπόλοιπα είναι Χολυγουντιανή ιστορία, μία ιστορία αγάπης και ένα εκρηκτικό ειδύλλιο που κράτησε 3 δεκαετίες.

Η Fawcett και ο O’Neal που απέκτησαν ένα γιο τον Redmond O’Neal, το 1985, δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Χώρισαν το 1997 ενώ ανακοίνωσαν πως θα μεγάλωναν το γιο τους από κοινού. Ξαναέσμιξαν τέσσερα χρόνια αργότερα το 2001 αφότου ο O’Neal διαγνώστηκε με λευχαιμία με την Fawcett να αναλαμβάνει την φροντίδα του. Τελικά η ζωή τα έφερε αλλιώς με την Φάρα Φώσετ να φεύγει πρώτα από τη ζωή ενώ το πρόβλημα υγείας του Ράιαν Ο’ Νιλ φαίνεται να είναι σε ύφεση και να έχει ξεπεραστεί. Ο O’Neal ήταν γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα. Η καλή φίλη της Farrah Fawcett, Sylvia Dorsey ανέφερε πως: “ο Ryan ήταν ο έρωτας της ζωής της Φάρα. Δεν νομίζω πως ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη χωρίς τον Ράιαν. Αγαπήθηκαν με πάθος και η σχέση τους ήταν γεμάτη “ηλεκτρισμό” & ποτέ δεν ήταν βαρετή».

Λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει η Φάρα Φώσετ, ο Ράιαν Ο’ Νιλ της είχε προτείνει να παντρευτούν. Ο Ράιαν Ο’ Νιλ της κρατούσε το χέρι ενώ εκείνη άφηνε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Το σήριαλ "Οι Άγγελοι του Τσάρλι" ήταν από τα πιο δημοφιλή του '70 και το βλέπαμε και στην Ελλάδα μέσω της ΕΡΤ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight