Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

To μακιγιάζ του καλοκαιριού: New smokey ή bright lips;

To μακιγιάζ του καλοκαιριού: New smokey ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εντοπίσαμε τα κυρίαρχα makeup trends και σας τα παρουσιάζουμε με φωτογραφίες- πειστήρια.

Δυο είναι τα βασικά trends του θερινού μακιγιάζ, τα οποία έχουν ήδη επικρατήσει με επιρροές από διάσημες πασαρέλες (και εφόσον δεν μιλάμε για ακρότητες). Καταρχήν έχει αγαπηθεί πολύ το beauty look με τα λεγόμενα new smokey eyes, δηλαδή το σκοτεινιασμένο, έντονο βλέμμα το οποίο εστιάζει λόγω εποχής στους τόνους του καφέ και όχι στο γκρι και το μαύρο του χειμώνα. Αυτό το μακιγιάζ, το έδειξε υπέροχα στο σόου του ο τεξανός σταρ της μόδας Tom Ford.  Mε δεδομένη την αγάπη του κοινού στις παλέτες των nude, έχει υιοθετηθεί διεθνώς με μεγάλη απήχηση. Υπογραμμίστε τα μάτια με γήινες «σκάλες» από σκιές και αφήστε τα χείλη άτονα σε πολύ απαλό ροζ.

Tom Ford

Tom Ford

Tom Ford

Tom Ford

Δεύτερη επιλογή μακιγιάζ είναι τα πολύ φωτεινά χείλη. Στην τελευταία Chanel επίδειξη με τον αείμνηστο Καρλ Λάγκερφελντ παρόντα, μας σαγήνευσαν τα πορσελάνινα πρόσωπα με τα λεγόμενα bright lips, δηλαδή τα έντονα κραγιόν σε καρπουζί τόνο. Εξαιτίας της θερινής γκαρνταρόμπας με τα φλούο χρώματα, θα βρείτε γενικότερα στην αγορά κραγιόν πραγματικά εκτυφλωτικά, ώστε το χαμόγελό σας να γίνει αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Ολο το υπόλοιπο πρόσωπο φαντάζει άβαφο ώστε το στόμα να κάνει την έκπληξη.

 

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Burberry

Burberry

Εάν είστε από εκείνες που τολμάτε κάτι πιο πρωτοποριακό και θεαματικό στις βραδινές σας εμφανίσεις υπογραμμίζουμε τις γκλίτερ, «κρυστάλλινες» πινελιές γύρω από τα βλέφαρα ή πάνω στα χείλη όπως είδαμε στον Valentino. Είτε με αυτοκόλλητα, είτε με χρυσόσκονη είτε με αστραφτερές σκιές θα γίνετε glam fashion idol.

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τη φυσικότητα, υπάρχουν οίκοι που επαναφέρουν τη γαλάζια σκιά όπως ο Marc Jacobs ή αντίθετα αν θέλετε να δείχνετε εντελώς natural αποφύγετε τελείως το μακιγιάζ όπως είδαμε στον Givenchy.

Πάντως όπως κι αν μακιγιαριστείτε, τα κραυγαλέα «ψεύτικα» φρύδια, το ογκώδες αιλάινερ και τα γυαλιστερά φουσκωτά χείλη δεν ταιριάζουν καθόλου στην  καλοκαιρινή εικόνα, είτε βρίσκεστε στην παραλία είτε στα μπαράκια. Η αφρόκρεμα της μόδας σνομπάρει το «φόρτωμα» στο makeup.  

Givenchy

Givenchy

Marc Jacobs, Missoni, Peter Pilotto

Marc Jacobs, Missoni, Peter Pilotto

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View