Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φιλήμων: «Αντιμετώπισα ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, πρόλαβα στο “παρά τρίχα” το θάνατο!»

Φιλήμων: «Αντιμετώπισα ένα μεγάλο πρόβλη...

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν

Για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και σώθηκε στο παραπέντε από το θάνατο, αλλά και για τη συντροφικότητα στη ζωή του μίλησε ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας Φιλήμονας στο περιοδικό «Λοιπόν» και στη Ρενέ Σαραντινού, όπως αναφέρει το zappit.gr.

Στο ερώτημα οι έρωτες τι ρόλο έπαιξαν στη ζωή του, απήντησε «πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Αγάπησα πάρα πολύ, όχι μία φορά, μια κι έξω, αλλά πολλές φορές. Αγαπήθηκα και πάρα πολύ. Ερωτεύτηκα πολλές φορές. Κάθε φορά αγαπάς το ίδιο και παραπάνω. Ερωτεύτηκα 10 ανθρώπους στη ζωή μου και από τους ανθρώπους αυτούς που ήμασταν μαζί είχα συντροφικότητα».

Σκέφτηκες με κάποιον από εκείνους τους ανθρώπους να φτάσεις μέχρι το τέλος της ζωής σου;

«Δεν το έβλεπα έτσι, γιατί όταν ερωτευτούν δύο άνθρωποι και μείνουν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής τους, αυτό δεν είναι έρωτας, είναι δυστυχία. Να είναι δύο γέροι μαζί; Όχι, καλύτερα έτσι που είμαι. Αν έπεφτα στα πατώματα για έρωτα, το έκανα από την τρέλα και την υστερία μου, αλλιώς δεν είχα λόγο να πέφτω στα πατώματα. Στη ζωή μου τώρα θέλω να έρθει ηρεμία. Ευτυχώς που δεν έχω να πουλάω ρούχα τώρα, γιατί θα ήμουν ο δυστυχέστερος των ανθρώπων. Πλέον κάνω τις επιδείξεις στον ύπνο μου, δεν μπορείς να φανταστείς πόσες έχω κάνει, ατελείωτες. Τα σόου στην τηλεόραση, που αφορούν στη μόδα και στα μοντέλα, τα είδα κάποια στιγμή και με ενόχλησαν τόσο πολύ, που την έκλεισα, φτάνει πια».

Αντιμετώπισες κι ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας…

«Αντιμετώπισα ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας πριν από τέσσερις μήνες. Ο γιατρός μου, Στέφανος Παπαδόπουλος, μου έσωσε τη ζωή μου “παρά τρίχα”. Είχα ένα λεκέ στο μέτωπο μου, τον οποίο δεν είχα λάβει σοβαρά υπόψη μου και πήγαινε προς μελάνωμα, πήγαινε κατευθείαν στα σπλάχνα. Έκανα μια επέμβαση, μου το έβγαλε ο γιατρός, αφού έσκαψε πολύ βαθιά, το έραψε και δεν φαίνεται τίποτα τώρα. Το στείλαμε για βιοψία και μου είπαν ότι πρόλαβα στο “παρά πέντε” το θάνατο. Μετά έκανα αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες, όλα αυτά που υπάρχουν».

Στο μεγάλωμά σου η συντροφικότητα τι ρόλο παίζει;

«Το άπαν. Αυτή τη στιγμή ο πιο κοντινός μου άνθρωπος, που είναι σαν γιος μου, σαν παιδί μου, σαν αδελφός μου – κι επίσης αισθάνομαι ότι είμαι και παππούς – είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης με τη γυναίκα του, την Όλγα. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι η οικογένειά μου αυτή τη στιγμή και τα παιδιά τους είναι τα εγγόνια μου. Είμαι κο….ρδος στην ηλικία αυτή, γιατί αισθάνομαι ότι έχω γιο, νύφη και εγγόνια. Έχει μεγάλη σημασία να φεύγεις χορτάτος από τη ζωή, κι αυτό το οφείλω στον πατέρα και στη μάνα μου, γιατί ότι ήθελα το είχα. Είναι σπουδαίο να κλείνεις τα μάτια σου και να λες: “Αύριο τι θα γίνει;”. Πάντα κοιτάζω μπροστά, δεν λέω ποτέ: “Τότε ήταν έτσι…”».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight