Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Λυρισμός & συναίσθημα στη συναυλία με τους Ονουφρίου-Τριανταφυλλίδη

Λυρισμός & συναίσθημα στη συναυλία μ...

Στο ανοιχτό θεατράκι Κρήνης στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ - Η συναυλία είχε την υπογραφή της Σοφίας Καμαγιάννη

Μια βραδιά πλημμυρισμένη από λυρισμό και συναισθήματα με την υπογραφή της Σοφίας Καμαγιάννη στην καλλιτεχνική επιμέλεια, είχε την ευκαιρία να απολαύσει  το ακροατήριο σε μια από της πιο σημαντικές μουσικές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας για αυτό το καλοκαίρι που έγινε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου 2019 στο ανοιχτό θεατράκι της Κρήνης.

Η συναυλία με τον τίτλο: "ΣΠΕΙΡΕ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΘΕΡΙΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΚΟΒΟΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ" - όπως είναι και τα λόγια του Μενέλαου Λουντέμη -  κατάφερε με τις εξαιρετικές ερμηνείες της Άννης Ονουφρίου και του Κώστα Τριανταφυλλίδη να αγγίξει τις μνήμες και τα συναισθήματα του κοινού το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου στον αμφιθεατρικό χώρο του ανοιχτού θεάτρου της Κρήνης.

Οι δυο ερμηνευτές πλαισιωμένοι  από ένα μικρό οργανικό σύνολο αποτελούμενο  από πολύ καλούς μουσικούς - σολίστες (Σταύρος Παργινός: τσέλο, μαντολίνο Ευγενία Πανταζοπούλου: φλάουτο-κλαρινέτο Σωκράτης Γανιαρης: κρουστά Σοφία Καμαγιάννη: πιάνο, ενορχήστρωση), ζωντάνεψαν μοναδικές μουσικές στιγμές με πολιτικά-κοινωνικά τραγούδια από τις καλλιτεχνικές συναντήσεις κορυφαίων Ελλήνων  συνθέτων (Θεοδωράκης, Λεοντής, Λοίζος, Μικρούτσικος, Ξαρχάκος, Λάγιος) και ποιητών (Γ. Ρίτσος, Κ. Βάρναλης, Μ. Μπουρμπούλης, Μ. Ρασούλης).

Ενώ παράλληλα τη μαγευτική αυτή περιπλάνηση συμπλήρωσαν τραγούδια από τη γειτονική Κάτω Ιταλία με ανάλογο περιεχόμενο και  «αφοπλιστικής» δύναμης μελωδίες.

Ανάμεσα στο κοινό που απόλαυσε τη συναυλία ήταν και ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Βασίλης Θωμόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture